Τρίτη 6 Μάρτη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Οι... συμβουλές

Γρηγοριάδης Κώστας

ΤΟΝ ΟΟΣΑ, τον περίφημο αυτόν οργανισμό, που ...συμβουλεύει οικονομικά, και όχι μόνο, τη χώρα μας και πολλές άλλες, τον γνωρίζετε. Μας είχε συνηθίσει να δίνει γενικόλογες συμβουλές, αλλά φαίνεται πως έχει πάρει αέρα τελευταία και μιλάει ...πιο συγκεκριμένα. Τώρα έχει και άποψη για την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ!

Θέλει λέει να ...σπάσει η επιχείρηση σε πολλές εταιρίες ανταγωνιστικές μεταξύ τους, για να προσαρμοστεί - όπως υποστηρίζει - και η Ελλάδα στα τεκταινόμενα στον ευρωπαϊκό χώρο! Τι απαντά η ελληνική κυβέρνηση; Τίποτε φυσικά...

Και βέβαια δεν είναι να απορεί κανείς για το θάρρος που έχει ο ΟΟΣΑ να μιλάει λες και είναι κάποια θυγατρική του η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού, την οποία έχει πληρώσει και έχει «χτίσει» εδώ και δεκαετίες ο Ελληνας φορολογούμενος. Εχει θάρρος γιατί οι «συμβουλές» του υλοποιούνται.

Φυσικά, δεν εγκατέλειψε ο ΟΟΣΑ και τα ...γενικότερα σχέδια και ασκεί κριτική γιατί αργούνε οι ιδιωτικοποιήσεις και γιατί υπάρχουν ακόμα κρατικές τράπεζες (όσο κρατικές είναι τέλος πάντων)! Μη βιάζεστε παιδιά ...το καλό πράγμα αργεί να γίνει!

Στο μεταξύ ο Γιάννος που πρέπει να τα εφαρμόσει όλα αυτά ...έχει πάει για φροντιστήριο στην Αγγλία ο άνθρωπος για να παρουσιάσει την ...εθνική μας οικονομία και να μάθει από τους πρώτους διδάξαντες. Καλή πρόοδο!!!


Παπαγεωργίου Βασίλης

ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ αυτός ο Χριστόδουλος δεν παύει να μας εκπλήσσει με τη φαντασία του! Τώρα λέει θέλει να βγάλει ...χριστιανικές ταυτότητες και να ελέγχει προεκλογικά τα κόμματα για το τι πρόκειται να κάνουν με τα θέματα της εκκλησίας.

Ο καθένας βέβαια μπορεί να έχει τα σχέδια και τις φαντασιώσεις του... π.χ. ότι είναι αρχηγός κράτους. Καλό θα είναι όμως ...να τα σκέφτεται μπροστά στον καθρέφτη του και όχι δημοσίως.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ