Παρασκευή 31 Οχτώβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

-- Σήμερα Παρασκευή στις 15.30 τη σχολή μαθητείας του ΟΑΕΔ στο Ιλιον (περιοχή ΕΣΤΙΑ) θα επισκεφθεί αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με επικεφαλής τον βουλευτή Γ. Πρωτούλη.

-- Σήμερα Παρασκευή ο βουλευτής του ΚΚΕ Γιάννης Γκιόκας θα περιοδεύσει στις 7 π.μ. στο εργοτάξιο του Δήμου Μάνδρας και θα μιλήσει σε συγκέντρωση των εργαζομένων.

-- Σήμερα Παρασκευή στις 8 μ.μ. το 2ο Εσπερινό Λύκειο και Γυμνάσιο Αθηνών θα επισκεφθεί αντιπροσωπεία του Κόμματος με επικεφαλής την βουλευτή Λίλα Καφαντάρη.

-- Σήμερα Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση της ΤΟ ΑΕΙ Βόλου της ΚΝΕ αφιερωμένη στα 90 χρόνια ΚΚΕ και στα 40 χρόνια της ΚΝΕ, με θέμα: «Η 90χρονη προσφορά του ΚΚΕ στους αγώνες του λαού για την Παιδεία», στην Παιδαγωγική Σχολή, Αμφιθέατρο Κορδάτος, στις 7.30 μ.μ.

-- Την Τετάρτη 19 Νοέμβρη η ΝΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ διοργανώνει πολιτική συγκέντρωση στο ΤΕΙ Λαμίας, με θέμα: «Πολιτικές εξελίξεις - 18ο Συνέδριο αντεπίθεσης του ΚΚΕ».

-- Την Τρίτη 25 Νοέμβρη η ΝΕ Εύβοιας του ΚΚΕ σε πολιτική εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Χαλκίδας, στις 12 το μεσημέρι, θα καταθέσει τις εκτιμήσεις και θέσεις του Κόμματος για την καπιταλιστική κρίση και τη διέξοδο που προτείνει το ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ