Σάββατο 9 Φλεβάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΤΟ MEGA

Εξω από το MEGA
Εξω από το MEGA
Αγωνιστικό κάλεσμα στον ελληνικό λαό να αντισταθεί στην τηλεοπτική εξαθλίωση και αποχαύνωση που καλλιεργούν τα ΜΜΕ της πλουτοκρατίας, έστειλαν χτες το απόγευμα τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ που συγκεντρώθηκαν έξω από την έδρα του «Mega Chanel», στη Μεσογείων. Το μήνυμα που στάλθηκε από τους συγκεντρωμένους ήταν σαφές: Το ΚΚΕ δεν μπορούν να το βάλουν στο χέρι, γιατί δεν έχει καμία εξάρτηση από αυτούς όπως τα κόμματα του ευρωμονόδρομου, γνωρίζουν ότι οι θέσεις του αποτελούν σοβαρό κίνδυνο για την ολιγαρχία και γι' αυτό συστηματικά είτε αποσιωπούν είτε διαστρεβλώνουν τις θέσεις του. Από την πρόχειρη μικροφωνική εγκατάσταση που στήθηκε για τις ανάγκες της συγκέντρωσης, στέλνονταν διαρκώς μηνύματα στους περαστικούς, για τους σκοπούς και τις επιδιώξεις των «καναλαρχών» ενάντια στο ΚΚΕ που στηρίζουν ταυτόχρονα αντιλαϊκά μέτρα και πολιτικά σενάρια. Επίσης, μοιράστηκε και η ανακοίνωση του ΠΓ του Κόμματος σχετικά με τη μετεκλογική αντιμετώπιση του Κόμματος και του λαϊκού κινήματος.

Η Αλ. Μπαλού, μέλος της Επιτροπής Πόλης της ΚΟΑ, σε δήλωσή της στον «902 TV» και το «Ρ», υπογράμμισε ότι σκοπός της συγκέντρωσης ήταν να σταλεί το μήνυμα στον ελληνικό λαό ότι οι ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες είναι περιουσία του και οφείλει να αξιώσει την παρουσίαση των θέσεων και του ΚΚΕ αλλά και τις δραστηριότητες του λαϊκού κινήματος.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Μαζική λαϊκή απάντηση στους σχεδιασμούς και τους πολέμους των ιμπεριαλιστών(28/2/2018)
Συγκέντρωση καταδίκης των φασιστικών επιθέσεων(7/2/2018)
Θετικό και ελπιδοφόρο το αποτέλεσμα της «Λαϊκής Συσπείρωσης» - Με πείσμα στη μάχη των ευρωεκλογών για πιο ισχυρό ΚΚΕ(19/5/2014)
Προτείνουμε το δρόμο της σύγκρουσης και της ρήξης(10/9/2008)
Ξεκάθαρο μήνυμα ανυπακοής και ρήξης(13/7/2008)
Στη Θεσσαλονίκη η σκυτάλη(20/6/1996)

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org