Σάββατο 9 Φλεβάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΤΟΝ «ΑΝΤΕΝΝΑ»

Εξω από τον «Αντέννα»
Εξω από τον «Αντέννα»
«Οι συχνότητες ανήκουν στο λαό και όχι στο κεφάλαιο το ιδιωτικό». «Τα μέσα ενημέρωσης παραπληροφορούν, το ΚΚΕ αποσιωπούν». Με δυναμική παρέμβαση στον τηλεοπτικό σταθμό «Αντέννα» δυνάμεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ κατήγγειλαν την παραπληροφόρηση και την αποσιώπηση των θέσεων του ΚΚΕ και των αγώνων του εργατικού - λαϊκού κινήματος. Με συνθήματα που γεννιόνταν στη στιγμή το ένα μετά το άλλο, στάλθηκε ξεκάθαρο μήνυμα ότι: «Του ΚΚΕ η φίμωση δε θα περάσει, του λαού η πάλη θα τη σπάσει», διαβεβαιώνοντας τα αφεντικά των ΜΜΕ ότι θα «διεκδικήσουμε με κάθε μέσο και τρόπο το δικαίωμα του ελληνικού λαού να μαθαίνει τις θέσεις μας και να κρινόμαστε από αυτόν, να ακούει τη φωνή του εργατικού - λαϊκού κινήματος». Κάλεσαν τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ να μη σκύψουν το κεφάλι στα αφεντικά, να μην τους επιτρέψουν να παίζουν με το μέλλον τους. Γιατί τη στιγμή που λοιδορείται το εργατικό - λαϊκό κίνημα, αποσιωπώνται το εργατικό ατύχημα και οι απολύσεις, την ίδια στιγμή προβάλλονται τα σαλόνια μιας χούφτας καναλαρχών, πολλαπλασιάζονται τα σίριαλ μπόχας και πολιτιστικής δηλητηρίασης και αυτός ο πόλεμος αποκλεισμού είναι προάγγελος πραγμάτων που θα χειροτερέψουν τη ζωή μας.

Και αφού αναγκάστηκε να πάει το «βουνό στο Μωάμεθ» οι υπεύθυνοι του καναλιού «έσπευσαν» να καλύψουν την είδηση, υποσχόμενοι να ...δώσουν βήμα και στην άλλη άποψη.

«Δεν πρόκειται να μας βάλουν στο χέρι τα ΜΜΕ του κεφαλαίου και μια χούφτα αφεντικά», δήλωσε ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και συνέχισε: «Θα διεκδικήσουμε να υπάρχει δημοκρατική πληροφόρηση. Η προβολή του ΚΚΕ δεν ξεπερνάει το 2%, οι θέσεις του όμως αγγίζουν πολύ περισσότερο κόσμο. Οι αγώνες του εργατικού - λαϊκού κινήματος, στους οποίους είναι μπροστάρης το Κόμμα, είναι η όαση στην μπόχα που αναδίνουν το κεφάλαιο και τα κόμματά του».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ