Σάββατο 9 Φλεβάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΤΟΝ ALTER

Την προκλητική αποσιώπηση και διαστρέβλωση των θέσεων και της δράσης του ΚΚΕ και του λαϊκού κινήματος κατήγγειλαν χτες μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, τα οποία πραγματοποίησαν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού ALTER στο Περιστέρι.

«Το ΚΚΕ δεν παρακαλεί προβολή της δράσης του, απαιτεί», «Οι ιδιοκτήτες των καναλιών κρύβουν τους αγώνες των εργατών», «Στη διαφθορά και στη σαπίλα οι ταξικοί αγώνες η μόνη μας ελπίδα». Αυτά είναι μερικά από τα συνθήματα που βροντοφώναζαν τα μέλη και οι οπαδοί του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, κάνοντας ξεκάθαρο ότι το κεφάλαιο δεν μπορεί να τα βάλει με το ΚΚΕ.

Με την ανακοίνωση στο χέρι οι κομμουνιστές ενημέρωναν τους περαστικούς αλλά και τους εργαζόμενους του τηλεοπτικού σταθμού, για τον πόλεμο του αποκλεισμού και της διαστρέβλωσης που δέχεται το ΚΚΕ, έναν πόλεμο, όπως κατήγγειλαν, «προάγγελος χτυπήματος ακόμα και στοιχειωδών ελευθεριών».

«Δε θα υποχωρήσουμε. Θα συνεχίσουμε δυναμικά τον αγώνα μας για ισότιμη προβολή της δράσης και των θέσεων του ΚΚΕ», δήλωσε λίγο πριν το τέλος της κινητοποίησης ο Χρήστος Κατσιώτης, μέλος του Γραφείου της Επιτροπής Πόλης της ΚΟΑ του ΚΚΕ. Παράλληλα, κάλεσε σε αντίσταση απέναντι στο νοσηρό κλίμα, στον αποπροσανατολισμό, στην εξαχρείωση και στην αποχαύνωση, ενώ έδωσε αγωνιστικό «ραντεβού» για την πανεργατική απεργία για το Ασφαλιστικό στις 13 Φλεβάρη.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Το κεφάλαιο δεν ανέχεται ότι το ΚΚΕ στέκεται όρθιο(15/8/2013)
Μονοπώλιο οι κυβερνητικές ...ειδήσεις(5/10/2011)
Δικομματικές οι πολιτικές ...ειδήσεις(25/2/2011)
Προφεστιβαλικές εκδηλώσεις της ΚΝΕ(29/6/2007)
H ίση μεταχείριση είναι και μετεκλογική υποχρέωση(19/5/2000)
Αίτηση για άδεια εθνικής εμβέλειας(22/3/1998)

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org