Σάββατο 9 Φλεβάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

-- Σήμερα Σάββατο, στις 11 π.μ. στο πολυκατάστημα CITY GATE θα περιοδεύσει η Σοφία Καλαντίδου, βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Σήμερα Σάββατο, στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας θα περιοδεύσει ο βουλευτής του ΚΚΕ Γιάννης Ζιώγας. Στις 4.30 μ.μ. θα επισκεφθεί τη χωματερή και στη συνέχεια θα συναντηθεί με τους φορείς της περιοχής. Στις 5.30 μ.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση στο Νησέλι και στις 8.30 μ.μ. θα χαιρετίσει στη συνεστίαση της ΚΟ Αλεξάνδρειας, στο κέντρο «Εξοδος».

-- Σήμερα Σάββατο, συνεστίαση πραγματοποιεί η ΝΕ Αρτας του ΚΚΕ στις 9 μ.μ. στο κέντρο «Αρχοντικό» στους Κωστακιούς.

-- Αύριο Κυριακή, οι ΚΟΒ Ανω Λιοσίων του ΚΚΕ διοργανώνουν συγκέντρωση, στις 11 π.μ., στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του Δημαρχείου, για την προστασία της Πάρνηθας, τα αντιπλημμυρικά έργα, για δάσος λαϊκή περιουσία και πόλεις με υποδομές. Θα μιλήσουν ο Χάρης Κωστόπουλος, μέλος της Αχτιδικής Επιτροπής και της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Αχτίδας και ο Γιώργος Μπαγιαρτάκης, γραμματέας της Αχτίδας και μέλος της ΝΕ Αττικής του ΚΚΕ.

-- Αύριο Κυριακή, σε Λευκοθέα, Παλιορή και Κληματιά θα περιοδεύσει ο Κώστας Αλυσανδράκης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ στις 11 π.μ.

-- Τη Δευτέρα 11/2, στις 7.30 π.μ. ο Σπ. Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ, θα επισκεφθεί τους εργαζόμενους της ΔΕΗ ΑΕ/Δ.Σ.Μ. (Αγ. Αννης 70, Αιγάλεω).

-- Τη Δευτέρα 11/2, ο Γιώργος Μαυρίκος, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί τη Θεσσαλονίκη όπου στις 9 π.μ. θα περιοδεύσει στο εργοτάξιο του μετρό στο ΑΠΘ, στις 11 π.μ. στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».

-- Τη Δευτέρα 11/2, η Ελπίδα Παντελάκη, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ, θα περιοδεύσει στις 10.30 π.μ. στα ναυτιλιακά γραφεία του Πειραιά.

-- Την Τρίτη 12/2, η Ελπίδα Παντελάκη θα περιοδεύσει στις 10 π.μ. στις βιοτεχνίες των Καμινίων.

-- Την Τρίτη 12/2, στις 11.30 π.μ. τους εργαζόμενους της εταιρείας «ΑΣΠΡΟΦΩΣ ΑΕ» θα επισκεφθεί αντιπροσωπεία της Αχτίδας Ενέργειας της ΚΟΑ, με επικεφαλής τον Γ. Μαυρίκο, μέλος της ΚΕ και βουλευτή του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ