Σάββατο 9 Φλεβάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις για την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ

Από πρόσφατη εκδήλωση για την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ στους εργαζόμενους στις τηλεπικοινωνίες
Από πρόσφατη εκδήλωση για την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ στους εργαζόμενους στις τηλεπικοινωνίες
Τις πολιτικές εξελίξεις και την πολιτική πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ συζητούν αυτή την περίοδο Κομματικές Οργανώσεις σε όλη τη χώρα, διοργανώνοντας συσκέψεις και εκδηλώσεις, ανοιχτές σε φίλους του Κόμματος, αλλά και σε κάθε άνθρωπο που προβληματίζεται και θέλει να ανιχνεύσει ένα διαφορετικό δρόμο, να ακούσει τι προτείνει το ΚΚΕ, να καταθέσει τις σκέψεις του. Συγκεκριμένα:

-- Σήμερα Σάββατο στις 6.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του 4ου Διαμερίσματος (πλ. Σωτήρη Πέτρουλα). Θα μιλήσει ο Μπάμπης Αγγουράκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Σήμερα Σάββατο στο Πολιτιστικό Κέντρο ΟΝΑ (Βαφειοχωρίου και Καρολίδου), από τις ΚΟΒ και ΟΒ Γκύζη, στις 7 μ.μ. Ομιλήτρια θα είναι η Σπυρέτα Παναγή, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ του ΚΚΕ.

-- Σήμερα Σάββατο στις 6 μ.μ. στο ξενοδοχείο «Ξανθίππειο» της Ξάνθης, με ομιλήτρια την Αιμιλία Αγκαβανάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Αύριο Κυριακή στις 6.30 μ.μ. στην αίθουσα του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων (πλ. Μητροπόλεως), από τις Κομματικές Οργανώσεις ιδιωτικών υπαλλήλων της Αχτίδας Υπηρεσιών. Θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΑ.

-- Αύριο Κυριακή, στις 11 π.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλίμου. Θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΑ.

-- Αύριο Κυριακή, στις 7 μ.μ., από τις Κομματικές Οργανώσεις του 2ου Διαμερίσματος, στην αίθουσα Μουσικών Συνόλων του Δήμου Αθηναίων (Αρτέμωνος 7, Ν. Κόσμος). Θα μιλήσει ο Κώστας Ζιώγας, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ.

-- Αύριο Κυριακή στις 11 π.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Μελισσίων (πλατεία Αγ. Γεωργίου). Θα μιλήσει ο Γιώργος Κουλούρης, γραμματέας της Βορειοανατολικής Αχτίδας.

-- Αύριο Κυριακή στον Πόρο Κεφαλονιάς, στο δημοτικό κατάστημα, στις 7.30 μ.μ., με ομιλητή τον Ν. Τζανάτο, μέλος του Γραφείου της ΝΕ.

-- Αύριο Κυριακή στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο στην Κομοτηνή, στις 11 π.μ. Θα μιλήσει η Αιμιλία Αγκαβανάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Αύριο Κυριακή στο Δημαρχείο του Αιτωλικού στις 11 π.μ. με ομιλητή τον Κώστα Δρόσο, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Βορειοδυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.

-- Τη Δευτέρα 11/2 στο κοινοτικό καφενείο της Βουνοπλαγιάς και ώρα 7.30 μ.μ. θα μιλήσει η Ολυ Τσουμάνη, μέλος της ΝΕ Ιωαννίνων του ΚΚΕ.

-- Τη Δευτέρα 11/2 στις 6.30 μ.μ., από τις Κομματικές Οργανώσεις Αστικών Συγκοινωνιών και Αερομεταφορών, στην αίθουσα του Σωματείου Λογιστών (Κάνιγγος 27, 5ος όροφος). Θα μιλήσει ο Γιώργος Σκιαδιώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Τη Δευτέρα 11/2, από τις ΚΟΒ Αγ. Τριάδας και Ασπρων Χωμάτων Νίκαιας, στις 6.30 μμ, στην αίθουσα της σχολής «Ηράκλειτος». Θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ και γραμματέας της ΚΟΠ.

-- Τη Δευτέρα 11/2, από την Αχτίδα Δυτικών Συνοικιών της ΚΟΘ του ΚΚΕ, στις 7 μ.μ. στο κινηματοθέατρο του Δήμου Αμπελοκήπων. Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαυρίκος, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Τη Δευτέρα 11/2, στις 6.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Τρικάλων. Θα μιλήσει ο Δ. Αρμάγος, μέλος της ΝΕ Τρικάλων του Κόμματος.

-- Την Τρίτη 12/2, από τις ΚΟΒ Ρέντη, στο ΚΑΠΗ του Δήμου, στις 6.30 μμ. Θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ και γραμματέας της ΕΠ της ΚΟ Πειραιά.

-- Την Τρίτη 12/2 στις 7 μ.μ., στη Φαρκαδόνα (στο κέντρο «Τσιόκανου», επί της Εθνικής Οδού Τρικάλων - Λάρισας). Θα μιλήσει ο Β. Μπούτας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Την Τετάρτη 13/2 στο Εργατικό Κέντρο Ναυπάκτου στις 7 μ.μ. με ομιλητή τον Κώστα Δρόσο, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Βορειοδυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.

-- Την Παρασκευή 15/2 από τις ΚΟΒ Αϊ Γιώργη και Χαλκηδόνας Νίκαιας, στα γραφεία της Επιτροπής Ειρήνης Νίκαιας, στις 6.30 μ.μ. Θα μιλήσει ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης, μέλος της ΚΕ και του γραφείου της ΕΠ της ΚΟΠ.

-- Την Παρασκευή 15/2, στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης. Θα μιλήσει ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Το Σάββατο 16/2, στις 6 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΚΟΑ (Θεμιστοκλέους 2 & Πανεπιστημίου) από την Κομματική Οργάνωση ιδιωτικών εκπαιδευτικών. Θα μιλήσει ο Χρήστος Μπάθας, γραμματέας της Αχτίδας Εκπαιδευτικών και μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ.

-- Το Σάββατο 16/2 στις 7 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γρεβενών. Θα μιλήσει ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Την Κυριακή 17/2, στις 11 π.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Κάτω Πετραλώνων (Αθηνοδώρου 61) από τις Κομματικές Οργανώσεις του 3ου Διαμερίσματος. Θα μιλήσει η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Την Κυριακή 17/2, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα του Σωματείου των Λογιστών (Κάνιγγος 27) από τις Κομματικές Οργανώσεις Εμποροϋπαλλήλων. Θα μιλήσει ο Γιώργος Καλύβας, γραμματέας της Αχτίδας Υπηρεσιών και μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ.

-- Την Κυριακή 17/2 στις 11 π.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων στην Γκράβα από τις Κομματικές Οργανώσεις του 5ου Διαμερίσματος. Θα μιλήσει ο Γ. Σκιαδιώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Την Κυριακή 17/2, στις 11 π.μ., στο ξενοδοχείο «Αντιγόνη» στη Φλώρινα. Θα μιλήσει ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Τη Δευτέρα 18/2, από τις κλαδικές ΚΟΒ της Αχτίδας Κοκκινιάς, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκαιας, στις 6.30 μ.μ. Θα μιλήσει ο Θανάσης Βλόντζος, μέλος της ΚΕ και μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΠ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ