Σάββατο 9 Σεπτέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ
Ερωτήσεις εφ' όλης της ύλης δέχτηκε η Αλ. Παπαρήγα

Με ένα πλήθος ερωτήσεων «βομβαρδίστηκε» η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που έδωσε, στην αίθουσα του Βαλκανικού Κέντρου Τύπου στη Θεσσαλονίκη, από το βήμα της οποίας τόνισε: «Δεν είναι η ώρα της επιλεκτικής προβολής κάποιων ζητημάτων, είναι η ώρα της γενικής γραμμής αντιπαράθεσης»! Μία φράση που αποδίδει το περιεχόμενο της συνέντευξής της και καταδεικνύει την ανάγκη έντασης της πάλης για τα ζητήματα τα οποία σχολίασε και όχι μόνο.

Η Αλέκα Παπαρήγα, επικεφαλής αντιπροσωπείας του Κόμματος, πραγματοποίησε διήμερη επίσκεψη στην πόλη και περιοδεία στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης.

Οι ερωτήσεις που δέχτηκε η Αλ. Παπαρήγα αφορούσαν, μεταξύ άλλων, στην πολιτική πρόταση του ΚΚΕ για συγκρότηση του αντιιμπεριαλιστικού αντιμονοπωλιακού δημοκρατικού μετώπου πάλης, στο πού αυτή η πρόταση απευθύνεται και στο πόσο πιθανή και άμεση εκτιμά το ΚΚΕ ότι είναι η υλοποίησή της.

Ακόμα, δέχτηκε ερωτήσεις για τη διαπλοκή, τις συζητήσεις που έγιναν και γίνονται επ' αυτού, την άρνησή της να λάβει μέρος στις συναντήσεις που είχαν ως αποκλειστικό αντικείμενο τη διαπλοκή χαρακτηρίζοντάς τες αποπροσανατολιστικές για το λαό.

Η Αλέκα Παπαρήγα ρωτήθηκε και για την ελληνική εξωτερική πολιτική, σε σχέση με το ταξίδι του Ελληνα υπουργού Εξωτερικών στο Βελιγράδι. Τέλος, απάντησε σε ερωτήσεις για τη νέα ΝΑΤΟική άσκηση επί ελληνικού εδάφους, την επικείμενη ιδιωτικοποίηση της ΔΕΘ και τις εξελίξεις στην Παιδεία.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ