Σάββατο 9 Σεπτέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Το φιάσκο

Γρηγοριάδης Κώστας

ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ, ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ της διαπλοκής! Την ευχαριστιέται λοιπόν ο Σαμαράς την κόντρα του με τον Κ. Μητσοτάκη για το θέμα της διαπλοκής! Και γιατί να μην το ευχαριστιέται δηλαδή; Στο κάτω κάτω πάλι στην επικαιρότητα ήρθε, ενώ είχε κάτι μήνες να βγει στο τηλεοπτικό γυαλί.

Οσο για τον Κ. Καραμανλή, σιωπά και βέβαια κάνει το καλύτερο γι' αυτόν, μια και ό,τι φθείρει τον Κ.Μητσοτάκη τον... βολεύει!

Τώρα για την ουσία της αντιπαράθεσης περί διαπλοκής, όπως καταλαβαίνετε... δεν υπάρχει απολύτως τίποτε. Είναι μια αντιπαράθεση ανούσια.

Α ΜΑΛΙΣΤΑ, πολύ καλή η θεωρία του υφυπουργού Αθλητισμού κ. Φλωρίδη. Κάνοντας νομοσχέδιο, την τροπολογία για τον Μητρόπουλο που πήρε πίσω, δήλωσε, προς συμπολίτευση και αντιπολίτευση, ότι η θέση που θα πάρουν θα είναι η απόδειξη για το αν θέλουν την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Δηλαδή, η κυβέρνηση των «εκσυγχρονιστών» βρήκε τη λύση στην εξυγίανση του ποδοσφαίρου; Μ' ένα απλό διώξιμο όσων έχουν παραπεμφθεί σε δικαστήρια; Δε γνωρίζει άραγε ότι αυτοί που πραγματικά δηλητηριάζουν τον αθλητισμό δεν παραπέμπονται ποτέ;

Και δεν παραπέμπονται, γιατί ό,τι κάνουν το κάνουν νόμιμα (μια και αυτοί υπαγορεύουν τους νόμους) ή ακόμα - ακόμα κι αν κάνουν κάτι παράνομο... έχουν τον τρόπο τους;

ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ενημερωθεί οι ΗΠΑ σχετικά με την επίσκεψη του Γιώργου Παπανδρέου στο Βελιγράδι. Το γεγονός επιβεβαιώθηκε, βέβαια, και με τις χτεσινοβραδινές «διορθωτικές» δηλώσεις του Αμερικανού πρεσβευτή. Λέτε να είχε... σηκώσει μπαϊράκι ο Ελληνας ΥΠΕΞ;

Πάντως, το φιάσκο του Γ. Παπανδρέου και της κυβέρνησης είναι άνευ προηγουμένου. Οχι μόνο αποκαλύφθηκε πλήρως η επεμβατική τους πολιτική, όχι μόνο προκάλεσαν τις έντονες και δικαιολογημένες αντιδράσεις της γιουγκοσλαβικής κυβέρνησης, αλλά τους επιτίμησαν δημόσια και οι ΗΠΑ, αφού απέτυχαν πλήρως στην υλοποίηση των «εντολών».


Γρηγοριάδης Κώστας

Κάτι τέτοια κάνουν και πηγαίνει περίπατο ο... νέος ρόλος της χώρας στα Βαλκάνια...


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ