Πέμπτη 25 Οχτώβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΟΣΟ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟΚΟΥΚΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑ

ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΗ ΓΟΥΝΑ ΤΟΥΣ: «Ωχ! Αν η συζήτηση στο ΠΑΣΟΚ έφτασε στα οικονομικά των στελεχών του, ζήτω που καήκανε εκεί στη Χαριλάου Τρικούπη, στη Βουκουρεστίου και στη Σίνα. Σε ένα κόμμα όπου όλοι έχουν ράμματα για τη γούνα του άλλου και σε έναν τόπο όπου η καχυποψία είναι διάχυτη, το σπέρμα της αμφιβολίας μπορεί να αποτελεί τη θρυαλλίδα για την ουσιαστική διάσπαση του Κινήματος» (η Β. Κεχαγιά στα ΝΕΑ).

ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΛΟΥΖΟΣΑΣΤΕ: «Εκεί οδηγεί η "αμερικανοποίηση" της πάλης στο ΠΑΣΟΚ για την εξουσία. Αντί να συγκρούονται για τα προγράμματα και θέσεις, αλληλοβρίζονται σε προσωπικό επίπεδο σαν γυναικούλες στις κουτσομπολίστικες εκπομπές. Χλεύαζε επί χρόνια ο ελληνικός λαός τους Αμερικανούς που βγάζουν πρόεδρο ανάλογα με το αν είχε ...φιλενάδα στο νηπιαγωγείο, και τώρα τα λουζόμαστε!» (ο Γ. Δελαστίκ στο ΕΘΝΟΣ).

ΟΛΟΙ ΟΡΑΤΟΙ ΕΙΣΤΕ: «Ο απλός πολίτης για τον οποίο όλοι κόπτονται - διαφωνούντες και ομονοούντες - διερωτάται: Αυτό λοιπόν ήταν το ΠΑΣΟΚ που ζήτησε την ψήφο μας στις 16 Σεπτεμβρίου για να απαλλάξει τη χώρα από τη χειρότερη μεταπολιτευτικά κυβέρνηση; καθεστωτικό, υπονομευμένο από ομάδες - "δούρειους ίππους" επιχειρηματικών συμφερόντων, στελεχών που πλούτισαν αθέμιτα, φοβικό, βουλιμικό, του Blitzkrieg και της οικογενειοκρατίας; Δεν τα λέμε εμείς. Οι εντός του ΠΑΣΟΚ παρατάξεις ανέσυραν από τη φαρέτρα τους τις κατηγορίες. Και από την άλλη πλευρά: Αυτή ήταν η κυβέρνηση που ζήτησε νέα εντολή στις 16 Σεπτεμβρίου για να σώσει τη χώρα από το χθες των αντιπάλων; Αβουλη να διαλύσει το χορό των τρωκτικών στο χώρο της Υγείας, χωρίς πυξίδα στα οικονομικά, με πρωθυπουργό που διαθέτει φερέφωνα; Δεν τα λέμε εμείς. Πικραμένοι πρώην το θυμήθηκαν τώρα. Κύριοι, σοβαρευτείτε. Σας βλέπουμε» (η Μ. Χούκλη στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ).

ΕΧΕΤΕ ΕΤΟΙΜΗ ΤΡΙΤΗ ΛΥΣΗ; «Οι νέες εκλογές δεν είναι επιλογή για τον Πρωθυπουργό. Είναι μονόδρομος (...) ο Καραμανλής είναι σχεδόν υποχρεωμένος να αναζητήσει μια νέα αναμέτρηση με το σμπαραλιασμένο ΠαΣοΚ (...) το ΠαΣοΚ θα βγει από την αναμέτρηση βαριά τραυματισμένο» (ο Γ. Πρετεντέρης στο ΒΗΜΑ).

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Ζητούν νέα προνόμια(2009-07-03 00:00:00.0)
ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ για ισχυρό ΚΚΕ(2007-09-07 00:00:00.0)
Πολύπλευρο το αγροτικό πρόβλημα(2007-05-06 00:00:00.0)
Σα να ήταν κυβέρνηση...(2005-05-31 00:00:00.0)
Τα «λάθη» του ΠΑΣΟΚ(2004-01-20 00:00:00.0)
Ο Μ. Καραμπατζιάς στη Σιάτιστα(2002-05-08 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ