Τετάρτη 21 Φλεβάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εντείνονται οι προετοιμασίες

Στην Αθήνα, το συλλαλητήριο των ταξικών δυνάμεων στις 8 του Μάρτη ορίστηκε για τις 6 μ.μ. στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην Κοτζιά). Αντίστοιχα, η απεργιακή συγκέντρωση στις 29 του Μάρτη θα γίνει επίσης στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης, στις 11 π.μ. Σήμερα τα συνδικάτα της Αθήνας προγραμματίζουν εξορμήσεις και στους παρακάτω, ανάμεσα σε άλλους, τόπους δουλιάς: «ΕΛΚΟ Βαγιωνής», «ΚΑΖΗΣ», «Ζογόπουλος», «Δρακουλάκης» και «Ευρωκάλ». Αύριο στον «Οργανισμό Δημοσιογραφικού Χάρτου», μεθαύριο στη «Βάκενχουτ» και την «ICAP».

Στη Θεσσαλονίκη το συλλαλητήριο θα γίνει στις 7 μ.μ. στο Αγαλμα Βενιζέλου. Απόφαση συμμετοχής και στην απεργία στις 29 Μάρτη έχει ήδη πάρει το Συνδικάτο Οικοδόμων της πόλης. Η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ προγραμματίζει πλατιά σύσκεψη την Τρίτη 27 Φλεβάρη, στις 7 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο.

Σύσκεψη, στην οποία καλούνται να πάρουν μέρος όλα τα σωματεία, παρατάξεις και συνδικαλιστές διοργανώνει και η Γραμματεία Πειραιά του ΠΑΜΕ, αύριο Πέμπτη 22 Φλεβάρη στις 6.30 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο.

Και στη Λάρισα, με περιοδείες και εξορμήσεις σε χώρους δουλιάς, ξεκινούν οι προετοιμασίες για την επιτυχία του συλλαλητηρίου στις 8 Μάρτη και της απεργίας στις 29 Μάρτη, που αποφάσισε η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου, ενώ παράλληλα προγραμματίζονται συνεδριάσεις διοικήσεων σωματείων, Γενικές Συνελεύσεις εργαζομένων και συσκέψεις. Ανάλογες αποφάσεις αναμένονται τις επόμενες μέρες από τις ταξικές δυνάμεις και στους άλλους νομούς της Θεσσαλίας.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Στην τελική ευθεία για το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στη ΔΕΘ(4/9/2018)
Με πρόγραμμα και σχέδιο όλοι στη μάχη(7/3/2009)
Εντείνονται οι προετοιμασίες σε όλη τη χώρα(28/2/2008)
Με τα ταξικά Συνδικάτα σε κάθε πόλη(6/3/2007)
Με ορμή προς τις 8 του Μάρτη(1/3/2007)
Στα χέρια των εργαζομένων η επιτυχία της(19/3/2004)

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org