Τετάρτη 21 Φλεβάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
9η ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ
Προπαρασκευαστική συνάντηση της ομάδας εργασίας

Στην Αθήνα, το Σάββατο, 24 Φλεβάρη

Το ερχόμενο Σάββατο, 24 του Φλεβάρη, το ΚΚΕ θα φιλοξενήσει στην Αθήνα την προπαρασκευαστική συνάντηση της ομάδας εργασίας για την 9η Διεθνή Συνάντηση των Κομμουνιστικών και Εργατικών Κομμάτων το 2007.

Η συνάντηση θα καταλήξει, με βάση τις προτάσεις των κομμάτων, στο θέμα, καθώς και στην ημερομηνία και στη χώρα όπου θα διεξαχθεί η φετινή συνάντηση των κομμάτων απ' όλο τον κόσμο.

Στη συνάντηση στις 24 του Φλεβάρη θα συμμετέχουν, από τα κόμματα - μέλη της ομάδας εργασίας, εκπρόσωποι των ΚΚ Βραζιλίας, ΚΚ Βοημίας - Μοραβίας, ΚΚΕ, ΚΚ Ισπανίας, ΚΚ Κούβας, Λιβανέζικου ΚΚ, Πορτογαλικού ΚΚ, ΚΚ Ρωσικής Ομοσπονδίας, Νοτιοαφρικανικού ΚΚ.

Τη συνεδρίαση της ομάδας εργασίας, η οποία είναι ανοιχτή και σε άλλα κομμουνιστικά κόμματα, θα παρακολουθήσουν και εκπρόσωποι των εξής κομμουνιστικών και εργατικών κομμάτων: ΚΚ Αλβανίας, ΚΚ Βολιβίας, Κόμμα Κομμουνιστών Βουλγαρίας, Κόμμα Εργατών Βελγίου, Νέο ΚΚ Γιουγκοσλαβίας, ΚΚ Γεωργίας, ΑΚΕΛ Κύπρου, ΚΚ Λευκορωσίας, ΚΚ Μεξικού, Ουγγρικό Κομμουνιστικό Εργατικό Κόμμα, ΚΚ Σουδάν, ΚΚ Σρι Λάνκα.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org