Πέμπτη 27 Αυγούστου 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Συμπαράσταση στην Βέρα Νικολα'ϊδου

Οι ανακοινώσεις συμπαράστασης στην υποψήφια δήμαρχο Νίκαιας συνεχίζονται.

Σε ανακοίνωσή της η "Δημοκρατική Δημοτική Ενότητα Καλλιθέας" τονίζει, ανάμεσα σε άλλα, ότι "αυτού του επιπέδου οι μεθοδεύσεις και αντιδημοκρατικές ενέργειες προκαλούν τη βαθιά αγανάκτηση και καταδίκη αλλά και την ανησυχία, αφού μέχρι σήμερα δεν έχει επέμβει ο υπουργός Εσωτερικών για να ακυρώσει την πρωτοφανή αντιδημοκρατική απόφαση του περιφερειάρχη, να θέσει σε "αργία" την Βέρα Νικολαϊδου, χωρίς προηγούμενα να έχει εκδοθεί δικαστική, καταδικαστική απόφαση. Και για τη μεν αγανάκτηση και καταδίκη αυτών που κάνει ο δήμαρχος Τράπαλης, ο λαός της Νίκαιας θα δώσει την πρέπουσα απάντηση, αναδείχνοντας και πάλι την καταξιωμένη λαϊκή αγωνίστρια Βέρα Νικολαϊδου δήμαρχο Νίκαιας".

Ενώ για τη στάση της κυβέρνησης "μόνο η διαρκής επαγρύπνηση και η διατράνωση της αποφασιστικότητας για αντίσταση μπορεί και πρέπει να είναι η μόνη σωστή απάντηση".

  • Τη διαμαρτυρία του για την απόφαση του περιφερειάρχη εκφράζει και ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων Αθήνας."Απαιτούμε την ανάκληση της άδικης αυτής απόφασης, που σκοπό έχει να σπιλώσει το πρόσωπο της Βέρας Νικολαϊδου παραμονές των δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών".
  • Εκ μέρους της "Δημοκρατικής Συνεργασίας Πολιτών Τριανδρίας",Θεσσαλονίκης, ο υποψήφιος δήμαρχος, Δημήτρης Ζαχαριάδης,δηλώνει πως η Κίνηση εκφράζει την αγανάκτησή της για την αντιδημοκρατική και επαίσχυντη απόφαση της κυβέρνησης, μέσω του περιφερειάρχη, να θέσει σε αργία και μάλιστα σε προεκλογική περίοδο, τη δημοτική σύμβουλο και υποψήφια δήμαρχο Νίκαιας Βέρα Νικολαϊδου.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ