Πέμπτη 27 Αυγούστου 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Δραστηριότητες Κινήσεων

Ελληνικό: Ξεκινούν αύριο, Παρασκευή 28 Αυγούστου, στις 9 το βράδυ, οι μουσικές και θεατρικές εκδηλώσεις του Δήμου Ελληνικού και της Πανδημοτικής Επιτροπής Αγώνα. Στόχος των εκδηλώσεων είναι να μην παραδοθούν στο μεγάλο κεφάλαιο οι χώροι της παραλίας, του αεροδρομίου και της πρώην αμερικανικής βάσης. Πρώτη εκδήλωση η συναυλία, στο χώρο της πρώην Αμερικανικής Βάσης, των "Υπογείων Ρευμάτων".Θα συμμετάσχουν και μικρότερα σχήματα.

Αρτα: Η "Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία" Αρτας στα πλαίσια της επαφής και ενημέρωσης με τον αρτινό λαό θα πραγματοποιήσει ανοιχτή συγκέντρωση στη Ράχη αύριο Παρασκευή 28 Αυγούστου, στις 9 το βράδυ, στο καφενείο του Δημητρίου Δράκου. Το θέμα της συγκέντρωσης είναι: "Οι εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και οι θέσεις της ΝΑΣ". Ομιλητής θα είναι ο υποψήφιος νομάρχης της ΝΑΣ, Βασίλης Ζιώβας.

Χαλκίδα: Συγκέντρωση γυναικών διοργανώνει η "Δημοτική Αγωνιστική Συσπείρωση Χαλκίδας",τη Δευτέρα 31 Αυγούστου, στις 7 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο "Λούσυ". Στη συγκέντρωση θα μιλήσει η υποψήφια δήμαρχος Ιωάννα - Σοφία Ντούρου, με θέμα: "Η σημασία και ο ρόλος των δημοτικών εκλογών, για τη θέση και τα προβλήματα των γυναικών".


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ