Τετάρτη 8 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συγκεντρώσεις ΚΟ του ΚΚΕ
  • Η Αχτίδα Δυτικών Συνοικιών του ΚΚΕ, στα πλαίσια του γιορτασμού των 80 χρόνων του Κόμματος, πραγματοποιεί εκδήλωση σήμερα Τετάρτη 8 - 7 - 98 στις 8μ.μ., στην πλατεία Δημοκρατίας Καματερού.Θα γίνει ομιλία με θέμα: "Η πάλη του ΚΚΕ για τα δικαιώματα της γυναίκας". Θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Εγκαινιάζεται, επίσης, έκθεση βιβλίου και φωτογραφίας.
  • Η ΝΕ Χανίων του ΚΚΕ οργανώνει εκδήλωση για τα 80 χρόνια του Κόμματος αύριο Πέμπτη 9 Ιούλη και ώρα 8.30μ.μ., στο πάρκο Ειρήνης και Φιλίας των λαών (δίπλα στο δημοτικό κήπο).

Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο Σπύρος Στριφτάρης,μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, με θέμα: "Η συμβολή του ΚΚΕ στους αγώνες του λαού μας για Εθνική Ανεξαρτησία".

  • Η ΝΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ διοργανώνει πολιτική συγκέντρωση αύριο Πέμπτη 9 Ιουλίου 1998 και ώρα 9.00μ.μ. στην Πλακάδα τ' Αγίου με θέμα: Η πολιτική κατάσταση και οι θέσεις του ΚΚΕ.

Ομιλητής στη συγκέντρωση θα είναι ο Κώστας Παρασκευάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

  • Η ΚΟ Πτολεμαϊδας του ΚΚΕ πραγματοποιεί, αύριο Πέμπτη 9 Ιουλίου και ώρα 9μ.μ. στο χώρο του παλιού δημαρχείου Πτολεμαϊδας, πολιτική συγκέντρωση - ομιλία με θέμα: "Πολιτικές εξελίξεις - δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές".

Ομιλητής θα είναι ο Αχιλλέας Κανταρτζής,βουλευτής του ΚΚΕ.

  • Κλιμάκιο της ΝΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ με επικεφαλής τον βουλευτή του Κόμματος Αποστόλη Τασούλα θα επισκεφθεί την κοινότητα Λεπενούς και θα μιλήσει για τις πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του ΚΚΕ, στα πλαίσια της ενημέρωσης του λαού, την Παρασκευή 10 Ιουλίου και ώρα 9.30μ.μ..

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ