Τετάρτη 8 Ιούλη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συγκέντρωση του ΚΚΕ στον Πειραιά

Αύριο Πέμπτη, στις 8.30μμ, στην πλατεία Κοραή, με ομιλήτρια την ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλ. Παπαρήγα

Σε συγκέντρωση που οργανώνει η ΚΟ Πειραιά στην πλατεία Κοραή στο κέντρο της πόλης, αύριο Πέμπτη 9 Ιουλίου και ώρα 8.30 μμ, θα μιλήσει η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.

Με πρόσκληση - κάλεσμα, που εξέδωσε η ΚΟ Πειραιά του ΚΚΕ, καλούνται οι εργαζόμενοι της πόλης να πάρουν μαζικά μέρος στη συγκέντρωση του Κόμματος, για να δώσουν, και μ' αυτόν τον τρόπο, την απάντησή τους στη βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας - λιμανιών, ΟΣΕ, τραπεζών και των άλλων ΔΕΚΟ. Στην πολιτική της ανεργίας και της φτώχειας, των ΜΑΤ. Στην πολιτική που κατακρεουργεί τα δικαιώματα των εργαζομένων, που έχουν κατακτηθεί με αγώνες δεκαετιών, για να κερδοσκοπούν οι πολυεθνικές.

"Είναι καιρός να δούμε καθαρά ποιοι βρίσκονται απέναντί μας. Να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας. Να πάρουμε τα μέτρα μας", τονίζεται στο κάλεσμα της ΚΟΠ προς τον πειραϊκό λαό και υπογραμμίζεται:

"Η πολιτική αυτή δεν είναι ανίκητη. Μπορεί να ανατραπεί με ενωμένο αγώνα, με το δικό μας Λαϊκό Μέτωπο. Οι Πειραιώτες καλούνται να καταδικάσουν αυτή την πολιτική και τα κόμματα που τη στηρίζουν στις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές. Να ενισχύσουν με την ψήφο τους και τη συμμετοχή τους τα ψηφοδέλτια αντίστασης και αγώνων που στηρίζει το ΚΚΕ".


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ