Τετάρτη 6 Μάη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις αντιστασιακών

ΠΕΚΑΜ
Οριστικά σήμερα η Γενική Συνέλευση

Το ΔΣ της Πανελλήνιας Ενωσης Κρατουμένων Αγωνιστών Μακρονήσου (ΠΕΚΑΜ) πραγματοποιεί την ετήσια Γενική Συνέλευσή της, σήμερα στις 5 μμ,στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας (Βερανζέρου 1, Πλατεία Κάνιγγος), με θέματα:

Ετήσιος Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός, Προγραμματισμός Δράσης, Εκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής και Εγκριση του Διοικητικού και Οικονομικού Απολογισμού, Εγκριση του προγράμματος δράσης και του προϋπολογισμού.

- Επίσης, διοργανώνεται η καθιερωμένη ετήσια επίσκεψη Τιμής και Μνήμης στο Μακρονήσι,την Κυριακή 24 - 5 - 98.Στην εκδήλωση ο θίασος του ηθοποιού και σκηνοθέτη Νικήτα Τσακίρογλου θα παρουσιάσει την τραγωδία του Αισχύλου, "Προμηθέας Δεσμώτης". Δηλώσεις συμμετοχής από τις 11 έως 21 - 5 - 98 στα γραφεία της ΠΕΚΑΜ (Ακαδημίας 93).

Μέρα Αντιφασιστικής Νίκης
  • Το Σάββατο 9 - 5 - 98 τα παρακάτω Παραρτήματα της ΠΕΑΕΑ θα γιορτάσουν την 53η επέτειο της συντριβής του φασισμού και Μέρα της Εθνικής Αντίστασης.

- ΧΑΛΚΙΔΑΣ.Η εκδήλωση θα γίνει στο χώρο του μνημείου της ΕΑ, στην παραλία της Χαλκίδας στις 11 πμ.Καλούνται όλοι οι αγωνιστές και ο λαός της πόλης να πάρουν μέρος.

- ΛΑΡΙΣΑΣ στις 11 πμ στο Επιμελητήριο Λάρισας. Καλείται ο λαός της περιοχής να παραστεί.

- Νομαρχιακές Επιτροπές Τρικάλων των ΠΕΑΕΑ, ΠΕΕΠΠ, ΠΕΑΤΑΘ στις 11 πμ στην πλατεία "Ηρώων Πολυτεχνείου".

56χρονα του ένοπλου αγώνα
  • Το Παράρτημα ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ της ΠΕΑΕΑ και ο δήμος,την Κυριακή 10 - 5- 98 στις 11 πμ,διοργανώνουν εκδήλωση για το γιορτασμό της επετείου των 56 χρόνων της έναρξης του ένοπλου αγώνα από τον Αρη Βελουχιώτη και τους συντρόφους του από την "Καλύβα Στεφανή".

- Το Παράρτημα ΛΑΜΙΑΣ καλεί τα μέλη του και το λαό της πόλης να πάρουν μέρος στην εκδήλωση. Πούλμαν αναχωρεί από την πλατεία Πάρκου στις 9.30 πμ.Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα: 31.858, 37.989.

ΠΕΕΠΠ
  • Το ΚΣ της ΠΕΕΠΠ διοργανώνει εκδρομή την Κυριακή 10 - 5 - 98 στη Σπερχειάδα. Μετά την εκδήλωση, θα γίνει επίσκεψη στη "Μονή Αγάθωνος" και στο"Κάστρο της Λαμίας". Αναχώρηση από την πλατεία Κάνιγγος στις 6.40 πμ.

- Επίσης διοργανώνεται 10ήμερο ταξίδι στην Ευρώπη από την Πέμπτη 28 - 5 έως Σάββατο 6 - 6 - 98.Πόλεις που θα επισκεφθούν με τα τοπικά τους αξιοθέατα είναι: Ρώμη, Γενεύη, Παρίσι, Μπολώνια, Αγιος Μαρίνος. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 52.30.526 και 52.30.534.

Γενική Συνέλευση
  • Το Παράρτημα Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ - Ν. ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ πραγματοποιεί την Κυριακή 10 - 5 - 98 στις 10 πμ,τη χρονιάτικη Απολογιστική Γενική του Συνέλευση, στο Πνευματικό Κέντρο Ν. Φιλαδέλφειας (Τρυπιά 45).

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ