Δευτέρα 16 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ

Για την εκλογική μάχη του ΚΚΕ, σύντροφοι και φίλοι πρόσφεραν:

  • Δολάρια Καναδά: ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΛΟΥΧΟΣ 150. ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ 120. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΤΣΟΡΝΙΘΗΣ,ΑΝΤΡΕΑΣ ΚΟΛΙΑΚΟΥΔΑΚΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΟΥΜΠΑΒΛΗΣ και ΧΑΡΗΣ ΦΟΥΡΝΑΡΗΣ από 100 δολάρια. ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΤΟΥΣΚΟΣ 80. ΝΙΚΟΣ ΤΣΩΗΣ 60. ΕΛΕΝΗ ΚΑΤΣΑΠΗ,ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΛΑΧΟΣ,ΑΝΤΡΕΑΣ ΠΟΝΤΙΚΑΚΟΣ,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΗΝΙΑΚΟΣ από 50 δολάρια. ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΡΧΟΝΤΟΥ 35 δολ., ΤΑΣΟΣ ΜΕΡΑΚΟΣ 25, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ,ΚΩΣΤΑΣ ΜΥΡΙΤΗΣ,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΘΩΜΑΣ και Ι.Δ., φίλος του ΚΚΕ, από 20 δολάρια.
  • Ο ΒΑΛΑΝΙΤΗΣ 50.000 δρχ., στη μνήμη των φίλων και συντρόφων συγχωριανών του.
  • Ο παλιός συνδικαλιστής ναυτεργάτης ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΡΙΘΑΡΗΣ, από το Σίδνεϊ Αυστραλίας, μέσω ΚΟΒ Δημοσιογράφων, 50.000 δρχ., στη μνήμη των ναυτεργατών

που πέθαναν στον αγώνα και ιδιαίτερα στη μνήμη όσων κατάγονταν από τα Κύθηρα.

  • Η ΑΝΔΡΙΑΝΗ ΔΟΥΛΗΓΕΡΗ 10.000 δρχ. στην ΚΟΒ Μπιζανίου Καλλιθέας, στη μνήμη του αξιολάτρευτου, αγαπητού και πιστού συντρόφου της ζωής της Π. Δουληγέρη.
  • Ο παλαίμαχος αντιστασιακός και μαχητής του ΔΣΕ ΝΙΚΟΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ,μέσω της ΚΟΒ Κάντζας - Γλυκών Νερών, 10.000 δρχ. και 2.000 δρχ. στο "Ριζοσπάστη", στη μνήμη των αξιόλογων συντρόφων του, από τη Νάπη Μυτιλήνης, του Κώστα Χριστοδούλου και του Παναγιώτη Μακροδούλη (Τειμπέκου).
  • Η ΑΜΑΛΙΑ ΙΩΑΝΝΑΤΟΥ 25.000 δρχ., μέσω ΚΟΒ Αλυσίδας, στη μνήμη των Κεφαλονιτών αγωνιστών '41 - '49, που έπεσαν στον αγώνα για ένα καλύτερο μέλλον.
  • Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΣΙΝΑΡΟΠΟΥΛΟΥ 20.000 δρχ. στην ΚΟ Πάτρας, στη μνήμη του συζύγου της Μιχαήλ Τσιναρόπουλου, που συμπληρώνονται στις 16 Σεπτέμβρη 5 χρόνια από το θάνατό του.
  • Ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΜΟΡΓΙΑΝΟΣ 4.000 δρχ., μέσω ΚΟΒ Χιλιαδούς Βόλου, στη μνήμη της γυναίκας του Βαρβάρας,της αδελφής του Φιλιώς και του Σίμου Γεράη από τη Μεσαριά Ικαρίας.
  • Στη μνήμη του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΩΡΟΛΟΓΑ, β γραμματέα της Αχτίδας Καλαμαριάς, που δολοφονήθηκε πριν από 50 χρόνια, η κόρη του Αγγελική και ο γαμπρός του Σταμάτης, μέσω ΚΟΒ Βυζαντίου Καλαμαριάς, 5.000 δρχ.
  • Ο ΜΙΧΑΛΗΣ και η ΑΝΝΑ 20.000 δρχ., στην ΚΟΒ Ντεπώ, στη μνήμη του θείου τους Βασίλη Σταθόπουλου,που πέθανε πρόσφατα.
  • Ο Κ.Α.Ν. 60.000 δρχ., μέσω ΚΟΒ Ανάληψης.
  • Ο ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΥΓΕΡΟΣ 10.000 δρχ., στη μνήμη του αδελφού του Βασίλη Αυγέρου, μαχητή του ΔΣΕ, που σκοτώθηκε το 1948.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ