Τετάρτη 29 Μάρτη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
Εκδηλώσεις για τις τοπικές εκλογές
Σήμερα, Τετάρτη 29 Μάρτη

-- Η ΚΟ Πειραιά του ΚΚΕ καλεί σε εκδήλωση με θέμα: «Η πρόταση συσπείρωσης και συνεργασίας του ΚΚΕ για τη μάχη των τοπικών εκλογών», στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα Κεφαλληνίων και Ιθακησίων Πειραιά (Γρ. Λαμπράκη 144, 1ος όροφος). Στην εκδήλωση θα γίνει παρουσίαση των υποψηφίων που στηρίζει το ΚΚΕ στη Νομαρχία και τους Δήμους του Πειραιά. Θα μιλήσει ο Νίκος Σοφιανός, γραμματέας της ΕΠ της ΚΟΠ του ΚΚΕ και θα χαιρετίσουν εκπρόσωποι του ΔΗΚΚΙ, της Κομμουνιστικής Ανανέωσης και της Παρέμβασης Αριστερών Πολιτών.

-- Η ΚΟ Δικηγόρων του ΚΚΕ καλεί σε εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: «Δημοτικές και Νομαρχιακές εκλογές 2006. Οι θέσεις του ΚΚΕ», στις 7 μ.μ., στο εκλογικό κέντρο του ΚΚΕ (Θεμιστοκλέους 2 και Πανεπιστημίου - 1ος όροφος). Θα μιλήσει ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας.

-- Οι Κομματικές Οργανώσεις Ικαρίας και Φούρνων του ΚΚΕ καλούν σε συγκέντρωση για τις τοπικές εκλογές στις Ράχες, στις 8 μ.μ., στο πολιτιστικό κέντρο στο Χριστό.

-- H «Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία» και η «Δημοτική Αγωνιστική Συσπείρωση» Κοζάνης καλούν σε εκδήλωση με θέμα: «Κοινωνική πολιτική και σύγχρονες λαϊκές ανάγκες», στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του «Κοβεντάρειου» Κοζάνης.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ