Πέμπτη 14 Μάρτη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΙΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ
Ο αγρότης και ο βιομηχανικός εργάτης, μαζί με όλους τους εργαζόμενους θα ανατρέψουν αυτές τις πολιτικές

RIZOSPASTIS

Εκ μέρους του Σωματείου ΛΑΡΚΟ Αθήνας και των εργαζομένων ευχαριστούμε το ΚΚΕ και τον ΓΓ της ΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, για τη στήριξη στον αγώνα μας.

Βρισκόμαστε στην καρδιά της Στερεάς Ελλάδας, που αυτήν τη στιγμή αιμορραγεί από το αποτύπωμα που άφησαν οι κυβερνήσεις των τελευταίων 10ετιών, όσον αφορά τον αγροτικό και τον βιομηχανικό τομέα.

Η ΛΑΡΚΟ, όπως και η αγροτιά, παρήγε (μέχρι χτες τουλάχιστον) πλούτο από τη γη. Μιλάμε για τον πρωτογενή τομέα της χώρας μας, τον πραγματικό πλούτο δηλαδή. Οι ευρωπαϊκές πολιτικές στραγγάλισαν αυτόν τον τομέα βάναυσα, ούτως ώστε η διατροφική αυτάρκεια στην χώρα μας να είναι αδύνατη και να εξαρτάται οικονομικά από ξένους ομίλους, όπως η «Monsanto».

Παραλληλίζω τον Ελληνα αγρότη με τον Ελληνα μεταλλωρύχο γιατί το πεδίο εργασίας τους είναι η γη.

Είναι η μάνα γη που από μέσα της προσφέρεται το σύνολο των αγαθών για την επιβίωση του ανθρώπου.

Αυτήν τη μάνα γη βλέπουμε οι εγχώριες και οι ξενόφερτες πολιτικές να την έχουν καταδικάσει σε μαρασμό, σε μια ιδιότυπη εμμηνόπαυση.

Αυτήν τη μάνα γη βλέπουμε σιγά σιγά να την παροπλίζουν στη χώρα μας και να ψάχνουν για παρένθετες μητέρες με αφύσικα συνοικέσια, woke κουλτούρες και πράσινα άλογα.

Μαζί τους είναι και όλο το μιντιακό κατεστημένο που τους παρέχει στήριξη ούτως ώστε να συγκαλύπτονται τα κάθε είδους εγκλήματα, είτε αυτά αφορούν στο ξεπούλημα της χώρας είτε στα κανονικά εγκλήματα όπως αυτό των Τεμπών.

Ο αγρότης και ο βιομηχανικός εργάτης βρίσκεται εδώ, όπου μαζί με όλους τους εργαζόμενους της χώρας μας θα ανατρέψει αυτές τις πολιτικές.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ