Τρίτη 8 Νοέμβρη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ

Σήμερα Τρίτη

-- Στις 9.30 π.μ. ο Μανώλης Συντυχάκης, βουλευτής του Κόμματος, θα επισκεφτεί τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

-- Στις 9.30 π.μ. η Κωνσταντίνα Τσιουπρά, Γραμματέας της Τομεακής Οργάνωσης Εκπαιδευτικών Αττικής, θα επισκεφτεί το Δημοτικό Σχολείο Παλουκίων στη Σαλαμίνα.

- Στις 3.30 μ.μ. θα γίνει περιοδεία σε δικηγορικά γραφεία με επικεφαλής τον Αλέξανδρο Μίχα, μέλος της Τομεακής Οργάνωσης Δικαιοσύνης.

-- Η Τομεακή Οργάνωση Δήμου Θεσσαλονίκης πραγματοποιεί περιοδεία στις 10.15 π.μ. στο 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολειό Θεσσαλονίκης με τον Γιάννη Δελή, βουλευτή Α' Θεσσαλονίκης του Κόμματος.

-- Η ΚΟΒ Μεταμόρφωσης πραγματοποιεί περιοδεία στον δήμο Μεταμόρφωσης, με επικεφαλής τον Νίκο Σταματόπουλο, Γραμματέα του Βορειοδυτικού Τομέα Αθήνας.

Πέμπτη 10 Νοέμβρη

-- Η ΚΟΒ Κιάτου πραγματοποιεί σύσκεψη στις 6.30 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο (Κλεισθένους 57). Θα μιλήσει η Κική Νανοπούλου, μέλος του Γραφείου Περιοχής Πελοποννήσου.

-- Η ΚΟΒ Δικηγόρων Θεσσαλονίκης πραγματοποιεί σύσκεψη στις 5.15 μ.μ. με βάση το Κάλεσμα της ΚΕ, στο «Bari Luis Cafe» (Φράγκων 2-4). Θα μιλήσει ο Βασίλης Τομπουλίδης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ