Παρασκευή 13 Μάη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ

Σήμερα Παρασκευή:

  • Εκδήλωση με θέμα «Οι εξελίξεις στην καλλιέργεια σταφίδας και η πρόταση του ΚΚΕ για την αγροτική παραγωγή» οργανώνει η Κομματική Οργάνωση Πυλίας της ΤΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ, στις 8.30 μ.μ., στο καφενείο στου Χανδρινού. Θα μιλήσει ο Θανάσης Κολιζέρας, μέλος του Τμήματος Αγροτικής Πολιτικής της ΚΕ του ΚΚΕ και του Γραφείου Περιοχής της ΕΠ Πελοποννήσου.
  • Η ΚΟΒ Ζαγοράς της ΤΟ Μαγνησίας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Η πρόταση του ΚΚΕ για τους βιοπαλαιστές αγρότες», με ομιλητή τον Ρίζο Μαρούδα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, στην ταβέρνα «ο Ασίκης» στην Περαχώρα Ζαγοράς, στις 8.30 μ.μ.

Την Κυριακή 15 Μάη:

  • Εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Οι εξελίξεις στον τουρισμό - Επιπτώσεις στους εργαζόμενους - Η θέση του ΚΚΕ», θα πραγματοποιήσει η ΤΕ Ζακύνθου στις 8 μ.μ. στο θέατρο του Σαρακηνάδου. Θα μιλήσουν ο Νίκος Παπαγεωργίου, στέλεχος του ΚΚΕ και ο Γιώργος Κωνσταντίνου, μέλος του ΓΠ της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας.

Συσκέψεις με θέμα «Η Ελληνοαμερικανική Συμφωνία για τις βάσεις, ένα ακόμα βήμα στην εμπλοκή της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς. Υπάρχει διέξοδος; Τι μπορεί να κάνει ο λαός;» διοργανώνει η ΚΟ Φθιώτιδας του ΚΚΕ.

Συγκεκριμένα, στις 7 μ.μ., στο παλιό Δημοτικό Σχολείο Λάρυμνας, με ομιλητή τον Κώστα Μπασδέκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και στις 11 π.μ., την ίδια μέρα, στο καφέ «Garden» στη Λαμία, με ομιλητή τον Νεόφυτο Θάνο, μέλος του ΤΓ Φθιώτιδας του ΚΚΕ.

  • Η ΚΟΒ Παλαμά του ΚΚΕ οργανώνει εκδήλωση τιμής στην αλύγιστη κομμουνίστρια δασκάλα από τον Παλαμά, Βαγγελίτσα Κουσιάντζα. Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 15 Μάη, στις 11 π.μ. στην κεντρική πλατεία του Παλαμά. Ομιλητής θα είναι ο Γιάννης Τσιούτρας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org