Παρασκευή 13 Μάη 2022
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις για την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις τιμής στη Μέρα της Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών, 9η Μάη 1945.

Σήμερα Παρασκευή, στις 8 μ.μ., οι ΚΟ Πετρούπολης του ΚΚΕ, οι ΟΒ Πετρούπολης της ΚΝΕ και το Παράρτημα Πετρούπολης της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ οργανώνουν προβολή ταινίας για την Αντιφασιστική Νίκη, στο Πνευματικό Κέντρο Πετρούπολης (Αθανασίου Διάκου και Μπουμπουλίνας).

Την Κυριακή 15 Μάη:

-- Στις 11 π.μ. οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στην Αγία Βαρβάρα και το Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ καλούν σε εκδήλωση για την Αντιφασιστική Νίκη, στο Μνημείο της Εθνικής Αντίστασης στην πλατεία Προφήτη Ηλία.

- Στις 7 μ.μ. οι Οργανώσεις Αγίων Αναργύρων - Καματερού του ΚΚΕ και της ΚΝΕ και το Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ καλούν σε εκδήλωση με θέμα «80 χρόνια από την ίδρυση του ΕΛΑΣ. Εμπνεόμαστε - Διδασκόμαστε - Συνεχίζουμε», στο ανοιχτό θέατρο «Μάνος Ξυδούς». Θα μιλήσουν η Σέβη Κοσμοπούλου, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Δυτικών Συνοικιών Αττικής του ΚΚΕ, και η Βάγια Παπασωτηρίου -Λύτρα, πρόεδρος του Παραρτήματος Αγίων Αναργύρων της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ.

Ιστορικοί περίπατοι

Αύριο Σάββατο, στις 6 μ.μ., η Τομεακή Οργάνωση Δικαιοσύνης της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ διοργανώνει ιστορικό περίπατο, ο οποίος θα ξεκινήσει από το σπίτι όπου ιδρύθηκε η θρυλική ΕΠΟΝ, στην οδό Δουκίσσης Πλακεντίας αρ. 3 στους Αμπελόκηπους, θα συνεχιστεί στα Προσφυγικά, στους τοίχους με τις σφαίρες, και από κει στις Φυλακές Αβέρωφ και στην Ευελπίδων.

Κυριακή 15 Μάη:

-- Στις 11 π.μ. οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στη Νέα Ιωνία διοργανώνουν ιστορικό περίπατο με θέμα «Περπατάμε και μαθαίνουμε στη σωστή πλευρά της Ιστορίας». Θα ξεκινήσει από το 16ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας (Αλσούπολη).


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org