Σάββατο 5 Δεκέμβρη 2020 - Κυριακή 6 Δεκέμβρη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΒΔΟΜΑΔΑΣ
Προσφέρουμε στο ΚΚΕ για να μπορεί να τους χαλάει τα σχέδια!

Συνεχίζονται οι συγκινητικές προσφορές στο Κόμμα στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης

Αμείωτη συνεχίζει να εκφράζεται η οικονομική στήριξη από φίλους και οπαδούς του ΚΚΕ, η οποία αναδεικνύεται με επιστολές και δηλώσεις στον «Ριζοσπάστη», στο πλαίσιο της δίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης Νοέμβρη - Δεκέμβρη 2020.

Αλλη μια τέτοια περίπτωση αποτελεί η Μαρία Ρ. από τη Θεσσαλονίκη, που προσφέρει 120 ευρώ μέσω της ΤΟ Τηλεπικοινωνιών - Πληροφορικής και Ερευνας της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας, δηλώνοντας: «Η κυβέρνηση να το πάρει απόφαση: Δεν μπορούν να κάμψουν το ΚΚΕ, όσα πρόστιμα, όσες προσαγωγές κι αν κάνουν! Οι κομμουνιστές δεν λύγισαν ούτε όταν τους έστελναν για εκτέλεση! Οι εικόνες της απαράδεκτης κατάστασης στο ΕΣΥ, αυτές της άγριας καταστολής στον συμβολικό και με όλα τα μέτρα προστασίας εορτασμό του Πολυτεχνείου, οι διώξεις μέχρι και σήμερα κατά συνδικαλιστών που καθημερινά διεκδικούν μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας, προκαλούν οργή και αγανάκτηση στον καθένα που νιώθει την αδικία αυτού του συστήματος, αυτής της πολιτικής. Η κυβέρνηση το μόνο που εντέλει καταφέρνει είναι να μας πεισμώνει παραπάνω, αφού κάθε μέρα περίτρανα αποδεικνύει τι είναι αυτό που φοβάται πιο πολύ: Το οργανωμένο ταξικό κίνημα που δείχνει την απειθαρχία του. Η απάντησή μας δεν μπορεί να είναι άλλη από την ενίσχυσή του με όλους τους τρόπους! Ετσι, προσφέρω 120 ευρώ στο Κόμμα μας, για να μπορεί να τους χαλάει τα σχέδια!».

Ο Θέμης Μπιμπίλης από το Τορόντο του Καναδά προσφέρει «στο ηρωικό ΚΚΕ, που δεν δίνει τα ονόματα των ενισχυτών του και ξέρει πώς να απαντά σε πρόστιμα και απαγορεύσεις, το ποσό των 610 ευρώ».

Ο Νίκος Καϊρέτης, που προσφέρει 500 ευρώ μέσω της ΤΕ Καβάλας, μας γράφει: «Σήμερα που δυναμώνει η αντιλαϊκή επέλαση στα δικαιώματα και τις ανάγκες μας, που η ζωή και η υγεία του λαού διατρέχουν μεγάλο κίνδυνο από τις πολιτικές διαρκούς στήριξης του κεφαλαίου, είναι κρίσιμο ζήτημα για τη λαϊκή οικογένεια η ενίσχυση, με κάθε τρόπο, του ΚΚΕ. Στα πλαίσια αυτά, προσφέρω για την Οικονομική Εξόρμηση 500 ευρώ, ως πρώτη δόση».

Ο Γιώργος Αναστ. Κουτρόπουλος από την Αργυρούπολη προσφέρει επίσης 500 ευρώ ως έκτη δόση οικονομικής ενίσχυσης στο Κόμμα μας, το ΚΚΕ.

Ο Β. Μ. προσφέρει για την Οικονομική Εξόρμηση 500 ευρώ ως πέμπτη δόση.

Το ποσό των 800 ευρώ κατάφεραν σε μόλις 4 μέρες να συγκεντρώσουν μέλη και φίλοι του Κόμματος, μετά από κάλεσμα της ΚΟΒ Ανω Γαλατσίου Αττικής. Το ποσό μαζεύτηκε με προσφορές και «κόκκινα μεροκάματα» μεταξύ 26 και 29 Νοέμβρη, ως απάντηση στην καταστολή και τον αυταρχισμό, με τους συντρόφους να δηλώνουν: «Επιλέγουμε να κλείσει με αυτόν τον τρόπο ο Νοέμβρης - μήνας γενεθλίων του Κόμματος - τιμώντας τα 102 χρόνια ύπαρξης και δράσης του τιμημένου ΚΚΕ. Επιλέγουμε με αυτόν τον τρόπο να περάσουμε στην τελική ευθεία της μάχης για την Οικονομική Εξόρμηση!

Δεν επαναπαυόμαστε! Εμπνεόμενοι από την Ιστορία του Κόμματός μας και την καθημερινή του δράση, θα συμβάλουμε και εμείς, όσο περνάει από το χέρι μας, ώστε να πάρουν την απάντησή τους η κυβέρνηση, το κράτος και οι μηχανισμοί του στην προσπάθεια που κάνουν να περιορίσουν τη δράση του ΚΚΕ, στην προσπάθεια ξηλώματος των λαϊκών κατακτήσεων!».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ