Σάββατο 22 Ιούνη 2019 - Κυριακή 23 Ιούνη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΛΗΣ 2019
Σημαντικές παρουσίες στα ψηφοδέλτια του Κόμματος

Πολλές είναι και οι σημαντικές παρουσίες που ξεχωρίζουν στα ψηφοδέλτια του Κόμματος, από το χώρο των Τεχνών και των Γραμμάτων, των ΜΜΕ, του Αθλητισμού, της εκπαίδευσης, των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, αλλά και πρώην μέλη και στελέχη άλλων κομμάτων. Πολλοί από τους ανθρώπους αυτούς συνεργάζονται για πρώτη φορά με το ΚΚΕ.

Μεταξύ άλλων και εκτός από εκείνους που συνθέτουν το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Κόμματος, στα ψηφοδέλτιά του συμμετέχουν (σε παρένθεση η περιφέρεια υποψηφιότητας):

Από το χώρο των Τεχνών ο τραγουδοποιός Στάθης Δρογώσης (Α' Αθήνας), ο μουσικοσυνθέτης Μανόλης Ανδρουλιδάκης (Β1 Βόρειου Τομέα Αθήνας), η μουσικός Ανθή Τατσιούλη (Α' Θεσσαλονίκης), οι ηθοποιοί Ελένη Γερασιμίδου (Α' Ανατολικής Αττικής), Νικολέτα Βλαβιανού (Β3 Νότιου Τομέα Αθήνας), Παύλος Ορκόπουλος (Β3 Νότιου Τομέα Αθήνας), Δημήτρης Τζουμάκης (Μαγνησία), η θεατρολόγος και ηθοποιός Αλεξάνδρα Χριστοδουλέα (Καβάλα). Επίσης, η εικαστικός και πρόεδρος του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδας, Εύα Μελά (Α'Αθήνας). Η δημοσιογράφος Σεμίνα Διγενή (Α' Πειραιά), η δημοσιογράφος Αγλαΐα Κυρίτση (Β3 Νότιου Τομέα Αθήνας), η δημοσιογράφος και συγγραφέας Σοφία Αδαμίδου (Κοζάνη), ο αθλητικογράφος Γιάννης Καραλής (Α' Αθήνας). Από το χώρο του Αθλητισμού η προπονήτρια στίβου στον Πανελλήνιο ΓΣ Παρασκευή (Βίκυ) Μανιάτη (Α' Αθήνας). Ο καθηγητής του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΕΚΠΑ Θανάσης Μανιάτης (Β' Πειραιά), ο καθηγητής του Αριστοτελείου Παν/μίου Θεσσαλονίκης Γιώργος Μαργαρίτης (Α' Θεσσαλονίκης).


Από το χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, ο συνταγματάρχης ε.α. Γιάννης Αγγέλου (Β1 Βόρειου Τομέα Αθήνας), ο ανθυποπυραγός ε.α. Θύμιος Τσούνας (Α' Αθήνας), ο υποπλοίαρχος ε.α. του ΠΝ Αλέξανδρος (Αλέκος) Κορωνάκος (Β3 Νότιου Τομέα Αθήνας), ο υποστράτηγος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ. Γιώργος Παλιούρας (Β3 Νότιου Τομέα Αθήνας), ο αντιπλοίαρχος ε.α. του ΛΣ Νίκος Καρπής (Α' Πειραιά), ο ανθυποπυραγός ε.α. Μιχάλης Μιχαήλ (Β' Θεσσαλονίκης), ο υποναύαρχος ε.α. Γιάννης Ντουνιαδάκης (Χανιά), ο ταξίαρχος ε.α. Μιχάλης Σοφικίτης (Κυκλάδες), ο αντισμηναγός ε.α. ΠΑ Γρηγόρης Συμεωνίδης (Αχαΐα), ο αντισυνταγματάρχης ε.α. Νίκος Παπαναστάσης (Αιτωλοακαρνανία) και ο πλοίαρχος ε.α. του ΛΣ Αργύρης Σμυρνής (Μεσσηνία).

Επίσης, η Βασιλική (Βίκυ) Αράπη - Καραγιάννη, φιλόλογος, πρώην βουλευτής με το ΔΗΚΚΙ (Β3 Νότιου Τομέα Αθήνας), ο Χρήστος Κασίμης, μηχανικός παραγωγής και διοίκησης, πρώην στέλεχος της ΛΑΕ (Β1 Βόρειου Τομέα Αθήνας), ο Σταμάτης Νικολάου, αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ενωσης Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών, προερχόμενος από τις «Παρεμβάσεις» (Α' Αθήνας).



Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ