Σάββατο 22 Ιούνη 2019 - Κυριακή 23 Ιούνη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΛΗΣ 2019
Η ψήφος στο ΚΚΕ θα επιστρέψει ως στήριγμα στους αγώνες μας

Οι παρεμβάσεις στη συγκέντρωση από τον Κ. Ευθύμερο και την Μακρίνα Μάτα

Για τις σπουδές και τη ζωή που μας αξίζουν

Η Μάτα Μακρίνα
Η Μάτα Μακρίνα
«Στις εκλογές ψηφίζουμε ΚΚΕ, γιατί είναι η μόνη ψήφος που μετράει, επένδυση στον αγώνα για την επόμενη μέρα!», τόνισε στο χαιρετισμό του ο Κώστας Ευθύμερος, πρόεδρος του Συλλόγου Σπουδαστών Δημοσίων ΙΕΚ Αττικής.

Απευθυνόμενος στους νέους που φοιτούν στις σχολές κατάρτισης, σημείωσε πως πρέπει να κάνουν κριτήριο ψήφου την κατάσταση που αντιμετωπίζουν: Τη δουλειά χωρίς δικαιώματα με το πρόσχημα της πρακτικής άσκησης και της μαθητείας, τις ελλείψεις σε βιβλία, εργαστήρια και εκπαιδευτικό προσωπικό, τη διαμόρφωση των ειδικοτήτων με βάση τις επιθυμίες των επιχειρηματικών ομίλων.

«Η συμμετοχή άνω των 2.500 σπουδαστών στις εκλογές του Συλλόγου επιβεβαιώνει ότι δεν μένουμε στην "απέξω", παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας!», είπε και πρόσθεσε: «Η λύση βρίσκεται στον αγώνα για την πραγματική αναβάθμιση των σπουδών μας, για τη ζωή και το μέλλον που μας αξίζουν!».

Η θέση μας είναι στη συμμετοχή και στον αγώνα

«Στις 8 Ιούλη μπορούμε να πάμε στη δουλειά μας με το κεφάλι ακόμα πιο ψηλά, με ένα ακόμα πιο ισχυρό ΚΚΕ!», υπογράμμισε η Μακρίνα Μάτα, μέλος του Συνδικάτου Επισιτισμού - Τουρισμού - Ξενοδοχείων Αττικής.

Από το βήμα της συγκέντρωσης μίλησε για τις συνθήκες γαλέρας με τις οποίες δουλεύουν χιλιάδες εργαζόμενοι. Οπως εξήγησε, η 7ήμερη εργασία, για την οποία τάχα τσακώνονται προεκλογικά ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, είναι πραγματικότητα στον κλάδο - «ατμομηχανή» της οικονομίας, δίπλα στην εντατικοποίηση, στα εργατικά «ατυχήματα», στη μόνιμη ανασφάλεια.

Ο Κ.Ευθύμερος
Ο Κ.Ευθύμερος
«Η θέση μας είναι στη συμμετοχή παντού, στον αγώνα, στο σωματείο, στην κάλπη, για να μην αφήσουμε άλλους να αποφασίσουν για μας!», είπε και κάλεσε σε ψήφο στο ΚΚΕ, ψήφο «που θα επιστρέψει ως στήριγμα στους αγώνες, στις διεκδικήσεις, στις αγωνίες για το μέλλον μας».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ