Σάββατο 22 Ιούνη 2019 - Κυριακή 23 Ιούνη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΒΔΟΜΑΔΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΣΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΚΝΕ
Το Σάββατο 22/6 η μεγάλη συγκέντρωση νεολαίας για τις εκλογές

Θα μιλήσουν ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας, και ο Ν. Αμπατιέλος, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ

Η Περιφερειακή Οργάνωση Σπουδάζουσας Αττικής της ΚΝΕ οργανώνει το Σάββατο 22/6, στις 8 μ.μ., μεγάλη συγκέντρωση στη Φοιτητική Εστία του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Στις 9 μ.μ. θα μιλήσουν ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, και ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, Νίκος Αμπατιέλος.

Θα ακολουθήσει συναυλία με τους Λάκη Παπαδόπουλο, Γιάννη Γιοκαρίνη, Μανώλη Φάμελλο, Νίκο Ζιώγαλα, stand up comedy με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο και λαϊκό παραδοσιακό γλέντι με το συγκρότημα «Ρεμπετιέν».

Με αφορμή τη συγκέντρωση, ο Παντελής Αρζόγλου, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ, μιλώντας στον «Ριζοσπάστη», σημείωσε: «Οι φοιτητές από όλη την Αθήνα με την παρουσία μας δίνουμε απάντηση στα σχέδια και της σημερινής και της επόμενης κυβέρνησης για το μέλλον μας, στέλνουμε μήνυμα ισχυροποίησης του ΚΚΕ για να δυναμώσουμε τη δικιά μας δύναμη την επόμενη μέρα, να μην αφήσουμε άλλους να κανονίζουν για μας. Απ' τη μεγάλη αυτή συγκέντρωση δεν μπορεί να λείπει κανένα παιδί που θέλει να σπουδάσει με δικαιώματα, όπως και κανένας νέος που θέλει να στείλει στα τάρταρα τη ναζιστική Χρυσή Αυγή».

Αντίστοιχα, ο Κώστας Θεοδωρόπουλος, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ, τονίζει: «Καλούμε κάθε νέο και νέα να συμμετάσχει στη συγκέντρωση, να συζητήσει με τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, να προβληματιστεί, να σπάσει δισταγμούς που τυχόν υπάρχουν. Στέλνουμε μήνυμα ότι η νέα γενιά, οι φοιτητές, δεν συμβιβαζόμαστε, δεν επιλέγουμε ποιος θα σαρώσει τα δικαιώματά μας την επόμενη μέρα, αλλά στέλνουμε μήνυμα διεκδίκησης, σύγκρουσης με τα σχέδια της επόμενης κυβέρνησης, γιατί έχουμε όνειρα και ανάγκες και γι' αυτό επιλέγουμε ΚΚΕ, πιο δυνατό την επόμενη μέρα, για να δυναμώσει ο αγώνας για τις σύγχρονες ανάγκες μας στη μόρφωση, στη δουλειά, στη ζωή».


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org