Σάββατο 22 Ιούνη 2019 - Κυριακή 23 Ιούνη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΛΗΣ 2019
Προεκλογική δραστηριότητα των Οργανώσεων της ΚΝΕ

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις των Οργανώσεων της ΚΝΕ στην Αττική και σε όλη τη χώρα μπροστά στις εκλογές. Για τις επόμενες μέρες το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Στην Αττική

Στο Χαλάνδρι, στο εκλογικό στέκι νεολαίας, το Σάββατο, στις 8 μ.μ., μουσική βραδιά με νέους καλλιτέχνες.

Στην Καισαριανή, την Κυριακή, στις 6.30 μ.μ., στον δημοτικό κινηματογράφο «Αιολία», διοργανώνεται συζήτηση με νέους για τις εκλογές και τις θέσεις του ΚΚΕ. Θα μιλήσει η Κανέλλα Γεωργοπούλου, υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ, και θα ακολουθήσει προβολή ταινίας.

Στο Μπραχάμι, το Σάββατο, στις 8.30 μ.μ., λαϊκό γλέντι και συγκέντρωση στο Πάρκο Ασυρμάτου.

Στον Αλιμο, την Τρίτη 25/6, στις 6.30 μ.μ., παιχνίδι για μαθητές με θέμα την εξέλιξη του ανθρώπου (πλ. Καραϊσκάκη - «Κλούβα»).

Στον Πειραιά, στο εκλογικό περίπτερο στο Πασαλιμάνι, το Σάββατο, στις 9 μ.μ., θα γίνει συναυλία με μαθητικά και νεανικά συγκροτήματα.

Επίσης, στον Πειραιά, σε όλα τα νεανικά εκλογικά περίπτερα της ΚΝΕ (στο Πασαλιμάνι, στην πλατεία Μέμου στον Κορυδαλλό, στην πλατεία Ηρώων στο Πέραμα και στην πλατεία Ζαρντέν στο Κερατσίνι) την Τρίτη 25/6 και την Τετάρτη 26/6 θα παιχτούν παιχνίδια quizdom και escape room με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα Κατά των Ναρκωτικών.

Σε άλλες πόλεις

Στην Ξάνθη, στο εκλογικό στέκι στην πλατεία Ελευθερίας, το Σάββατο, στις 9.30 μ.μ., προβολή ταινίας.

Στην Καβάλα, στο εκλογικό περίπτερο που λειτουργεί στο λιμάνι, το Σάββατο, στις 8 μ.μ., θα προβληθεί ταινία και την Τρίτη 25/6, στις 8 μ.μ., θα υπάρχουν επιτραπέζια παιχνίδια και άλλες δραστηριότητες για τους μαθητές.

Στην Αλεξανδρούπολη, το Σάββατο, θα γίνει beach party στην παραλία του ΕΟΤ.

Στον Αγιο Νικόλαο Κρήτης, την Κυριακή, στις 7 μ.μ., στην καφετέρια «Ανω - Κάτω» θα γίνει σύσκεψη με θέμα: «Με την ΚΝΕ και το ΚΚΕ στον αγώνα για να διεκδικήσουμε και να κερδίσουμε τις σύγχρονες ανάγκες μας». Θα μιλήσει ο Βαγγέλης Μαγνήσαλης, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

Στη Ρόδο στο εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στην πλατεία Κύπρου, την Κυριακή, συζήτηση με θέμα «Αλλάζουμε την εικόνα. Δεν πουλάμε ελπίδα! Δίνουμε δύναμη. Τώρα με το ΚΚΕ», στις 8 μ.μ. Θα μιλήσει ο Νίκος Λάππας, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Στην Κεφαλονιά, την Κυριακή, στις 6 μ.μ., θα γίνει τουρνουά ποδοσφαίρου 5x5, στο ανοιχτό γήπεδο Αργοστολίου.

Στα Γιάννενα, η Τομεακή Οργάνωση Σπουδάζουσας πραγματοποιεί τη Δευτέρα 24/6 μεγάλη συναυλία με τους «Sober on tuxedos», στο Θεατράκι Σκάλας. Θα χαιρετίσει η Αφροδίτη Μπόμπολη, υποψήφια βουλευτής Ιωαννίνων του ΚΚΕ και μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org