Σάββατο 22 Ιούνη 2019 - Κυριακή 23 Ιούνη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΒΔΟΜΑΔΑΣ
Το πρόγραμμα του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ
Σε συγκέντρωση των ΤΟ Βιομηχανίας - Κατασκευών - Μεταφορών και Τηλεπικοινωνιών Αττικής

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, θα μιλήσει σε συγκέντρωση των Τομεακών Οργανώσεων Βιομηχανίας, Κατασκευών, Μεταφορών και Τηλεπικοινωνιών της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής του ΚΚΕ, τη Δευτέρα 24 Ιούνη, στις 8.30 μ.μ., στο Πεδίον του Αρεως (δίπλα στο θέατρο «Αλσος»). Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα με το συγκρότημα «Ρωμιοσύνη».

Συνέντευξη στον «ΑΝΤ1»

Τη Δευτέρα 24 Ιούνη και ώρα 8.30 το πρωί θα παραχωρήσει συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΝΤ1» και τον δημοσιογράφο Γ. Παπαδάκη.

Στα ΕΛΠΕ Ασπροπύργου

Την Τετάρτη 26 Ιούνη θα επισκεφτεί τα ΕΛΠΕ Ασπροπύργου (17ο χλμ. Εθν. Οδού Αθηνών - Κορίνθου). Το πρόγραμμα έχει ως εξής: Στις 8 π.μ. συνάντηση με τη διοίκηση. Στις 9 π.μ. ομιλία στους εργαζόμενους στο χώρο της συντήρησης. Στις 10 π.μ. περιοδεία στους χώρους μετατροπής και διύλισης.

Στη Λάρισα

Την Τετάρτη 26 Ιούνη και ώρα 8.30 μ.μ., θα μιλήσει σε συγκέντρωση που διοργανώνουν οι ΤΟ Λάρισας και Υπαίθρου Λάρισας του Κόμματος και της ΚΝΕ, στην κεντρική πλατεία της Λάρισας.

Στην Πάτρα

Την Πέμπτη 27 Ιούνη, στις 9 μ.μ., θα μιλήσει στη μεγάλη συγκέντρωση που διοργανώνει η ΚΟ Αχαΐας του ΚΚΕ στην Πάτρα, στον πεζόδρομο Αγ. Νικολάου.

Στη Θεσσαλονίκη

Την Τρίτη 2 Ιούλη, στις 8.30 μ.μ., θα μιλήσει στη συγκέντρωση που διοργανώνει η ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, στην παραλία Θεσσαλονίκης στο ύψος του Λευκού Πύργου.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org