Σάββατο 22 Ιούνη 2019 - Κυριακή 23 Ιούνη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΛΗΣ 2019
Γιάννης ΚΑΛΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ηθοποιός

Με το ΚΚΕ για την επόμενη μέρα. Είναι βέβαιο ότι και σ' αυτές τις εκλογές οι περισσότεροι άνθρωποι θα ψηφίσουν φοβισμένοι, μπερδεμένοι, ναρκωμένοι και απελπισμένοι.

Την επομένη των εκλογών, όποιος κι αν αναλάβει να διαχειριστεί τα συμφέροντα του αδηφάγου Δράκου που κυβερνάει τον Κόσμο, που τρώει και καταστρέφει τον Κόσμο, που κρατάει τον Κόσμο στην εθελοντική σκλαβιά, στην αμάθεια και την μοιρολατρία, όποιος λοιπόν κι αν εξουσιοδοτηθεί από τα ίδια τα θύματα να παίξει το ρόλο του δημίου τους, το ΚΚΕ θα είναι σταθερά στη μάχη. Στη δύσκολη και άνιση μάχη, για να κατανοηθεί απ' όσο περισσότερους ανθρώπους γίνεται αυτή η απάτη, αυτή η ψευδαίσθηση, αυτό το απάνθρωπο σικέ παιχνίδι: «Ενας για όλους και όλοι για Εναν» όπου αποσιωπούνται τα ρήματα: «Ενας ΘΑ ΤΡΩΕΙ για όλους, και όλοι ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ για έναν».

Με το ΚΚΕ στη μάχη λοιπόν. Το ψηφίζω στις 7 Ιουλίου και το στηρίζω κάθε μέρα στη μάχη για απόκρουση των χειρότερων που έρχονται, για ανάκτηση της ζωής και της αξιοπρέπειας που μας πήραν. Αλλά κυρίως το στηρίζω συμμετέχοντας στη μάχη για την πνευματική αναγέννηση του λαού μας - αναγκαία προϋπόθεση για την οριστική συντριβή του Δράκου.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org