Τετάρτη 17 Απρίλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ιστοσελίδα του «Ριζοσπάστη» για τις εκλογές

Καθώς εντείνεται η δουλειά μελών, οπαδών και φίλων του ΚΚΕ για την ενίσχυση του Κόμματος στις εκλογές του Μάη, οι επισκέπτες του ιστότοπου του «Ριζοσπάστη » (www.rizospastis.gr) έχουν από χτες στη διάθεσή τους ειδική σελίδα, που συγκεντρώνει υλικό χρήσιμο για την εκλογική μάχη.

Στην ιστοσελίδα, η οποία θα ενημερώνεται καθημερινά, οδηγεί σύνδεσμος που υπάρχει στην πάνω δεξιά πλευρά της αρχικής σελίδας του ιστότοπου. Εκεί μπορεί κανείς να δει τα προεκλογικά σποτ που δίνει στη δημοσιότητα το ΚΚΕ, να διαβάσει και να «κατεβάσει» σε μορφή αρχείου pdf το Κάλεσμα της ΚΕ του ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές και το αντίστοιχο για τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές, προεκλογικά φυλλάδια, ομιλίες και συνεντεύξεις του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπα, άρθρα του «Ριζοσπάστη» για τις θέσεις των κομμάτων. Μπορεί επίσης μέσω τριών συνδέσμων να γνωρίσει τους υποψηφίους του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές, σε όλες τις Περιφέρειες και σε όλους τους δήμους της χώρας.

Στην ειδική ιστοσελίδα για τις εκλογές εμφανίζονται συγκεντρωμένοι σύνδεσμοι προς τα δημοσιεύματα της στήλης του «Ριζοσπάστη» «Ερώτηση - Απάντηση», που περιέχουν στοιχεία και επιχειρήματα χρήσιμα για καθέναν που συμμετέχει ενεργητικά στον προεκλογικό αγώνα, αλλά και για όποιον αναζητεί απαντήσεις σε ερωτήματα που έχει ο ίδιος, ή σε ζητήματα και διλήμματα που μπαίνουν από διάφορες πλευρές στο προεκλογικό σκηνικό.

Στο κάτω μέρος της σελίδας υπάρχουν σε μορφή αρχείων pdf τα προεκλογικά φυλλάδια που έχει ετοιμάσει το ΚΚΕ, τα περισσότερα για ειδικές κατηγορίες εργαζομένων και κοινωνικών ομάδων, καθώς και ο σύνδεσμος προς το «ΜΑΘΕ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ», τον ιστότοπο του υπουργείου Εσωτερικών για την αναζήτηση του εκλογικού τμήματος όπου ψηφίζει κάθε εγγεγραμμένος στους εκλογικούς καταλόγους.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ