Τετάρτη 17 Απρίλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ
Δραστηριότητα υποψήφιων ευρωβουλευτών του ΚΚΕ

Σήμερα Τετάρτη:

-- Στις 7 μ.μ., στη Ρόδο, στο ξενοδοχείο «Plaza», θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.

-- Στις 10.30 π.μ., ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ και νυν ευρωβουλευτής, θα μιλήσει σε συγκέντρωση συνταξιούχων του Δημοσίου, στην αίθουσα του Τεχνικού Επιμελητηρίου.

-- Στις 6 μ.μ., στο ΙΕΚ Κόκκινου Μύλου, θα περιοδεύσει ο Νίκος Αμπατιέλος, μέλος της ΚΕ και Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Η Χριστίνα Σκαλούμπακα, μέλος της ΚΕ, θα επισκεφτεί στις 7.30 π.μ. το Ιδρυμα Εκτύπωσης Τραπεζογραμματίων και Αξιών - Νομισματοκοπείο και στις 12 μ. το κτίριο του ΟΤΕ στην Αχαρνών.

-- Στις 9 π.μ., ο Λεωνίδας Στολτίδης θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο ΙΚΑ στην Αριστοτέλους και στις 12 μ. στην εταιρεία γεωργικών φαρμάκων «Κ+Ν ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ ΑΒΕΕ», όπου θα συζητήσει με εργαζόμενους.

-- Στις 10 π.μ., ο Μιχάλης Μιχαήλ, ανθυποπυραγός ε.α., θα επισκεφτεί τον 6ο Πυροσβεστικό Σταθμό (εντός του Ολυμπιακού Χωριού).

-- Στις 11 π.μ., η Γιώτα Ταβουλάρη, μέλος της ΚΕ, θα επισκεφτεί τη Συνεταιριστική Φαρμακαποθήκη Αλίμου για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 11.30 π.μ., ο Λευτέρης Νικολάου - Αλαβάνος, μέλος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ, θα επισκεφτεί το Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά «Μεταξά» για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 7 μ.μ., ο Γιάννης Τασιούλας, μέλος της ΚΕ, θα μιλήσει σε συγκέντρωση ΚΟ της ΤΟ Κατασκευών Αττικής του ΚΚΕ, στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας (Βερανζέρου 1, πλατεία Κάνιγγος).

-- Στις 8 μ.μ., στο Μαρούσι, στην αίθουσα του δημαρχείου, θα γίνει παρουσίαση του ψηφοδελτίου για το δήμο και για τον Βόρειο Τομέα της Περιφέρειας. Θα μιλήσουν ο Θανάσης Τζίμας, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής, και ο Θανάσης Φωτόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος.

Αύριο Πέμπτη:

-- Στις 9.30 π.μ., η Θεανώ Καπέτη, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο 45ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης.

-- Στις 7.30 μ.μ., στην Καρδίτσα, σε εκδήλωση με θέμα «Η στρατηγική της ΕΕ για τις γυναίκες. Η πρόταση του ΚΚΕ», στο «Παυσίλυπο», θα μιλήσει η Μαρία Γαβαλά, μέλος της ΚΕ. Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Βασίλης Κρανιάς, υποψήφιος δήμαρχος Καρδίτσας, και η Χριστίνα Μπεκιάρη, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Θεσσαλίας.

-- Στις 10 π.μ., ο Δήμος Κουμπούρης, μέλος της ΚΕ, θα επισκεφτεί το ΙΚΑ Αγ. Αναργύρων - Ιλίου.

-- Η Γιώτα Ταβουλάρη θα επισκεφτεί στις 10 π.μ. τις εγκαταστάσεις της φαρμακευτικής εταιρείας «ΦΑΡΜΑΤΕΝ» και στις 12 μ. τις εγκαταστάσεις της φαρμακευτικής «ELPEN», για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 11 π.μ., ο Γρηγόρης Λιονής, μέλος της ΚΕ, θα επισκεφτεί τον ΟΤΕ στην οδό Αθηνάς για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 11.30 π.μ., η Χριστίνα Σκαλούμπακα θα επισκεφτεί τον ΟΣΕ στην οδό Καρόλου και θα μιλήσει σε συγκέντρωση εργαζομένων.

-- Στις 12 μ., ο Γιάννης Τασιούλας θα επισκεφτεί το εργοτάξιο του πρώην «Παπαστράτου» για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 12 μ., ο Λευτέρης Νικολάου - Αλαβάνος θα επισκεφτεί τα κεντρικά γραφεία της κατασκευαστικής εταιρείας «Ακτωρ», για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Ο Μιχάλης Μιχαήλ θα επισκεφτεί στις 8.30 π.μ. τον 10ο Πυροσβεστικό Σταθμό στο Περιστέρι και στις 10.30 π.μ. την Τροχαία Περιστερίου.

-- Στις 9 π.μ., ο Μιχάλης Σοφικίτης, ταξίαρχος ε.α., θα επισκεφτεί το ΑΤ Πετρούπολης.

-- Η Δέσποινα Μαστρολέων θα επισκεφτεί στις 9.30 π.μ. το 1ο ΓΕΛ Γέρακα και στις 10.30 π.μ. το 1ο ΓΕΛ Παλλήνης.

-- Στις 6 μ.μ., η Κωνσταντίνα Τσιουπρά, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ, θα επισκεφτεί το ΕΠΑΛ στους Αγ. Αναργύρους.

-- Στις 7 μ.μ., στο δημαρχείο Πτολεμαΐδας, σε εκδήλωση παρουσίασης υποψήφιων δημοτικών συμβούλων, θα μιλήσουν η Τίνα Κουζιάκη, υποψήφια ευρωβουλευτής, και η Αντωνία Χόλμπα, υποψήφια δήμαρχος Εορδαίας.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ