Τετάρτη 17 Απρίλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Συγκεντρώσεις και περιοδείες στην Αττική

Σήμερα, Τετάρτη:

-- Ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας, θα περιοδεύσει στις 10 π.μ. στις εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης Μηχανολογικού του δήμου (Ιερά Οδός 151), στις 12.30 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο (Ακαδημίας 50) και στη 1.30 μ.μ. στο 1ο Δημοτικό Ιατρείο (Σόλωνος 78). Στις 7 μ.μ., θα μιλήσει σε συγκέντρωση στον Αγ. Νικόλαο Αχαρνών (καφενείο «Σκορπιός»), μαζί με τον Μουσταφά Αχμετ, υποψήφιο ευρωβουλευτή με το ΚΚΕ.

-- Ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, θα επισκεφτεί στις 6.30 π.μ. το αμαξοστάσιο του δήμου Νίκαιας, στις 9 π.μ. το δημαρχείο Νίκαιας και στις 11 π.μ. το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

-- Στις 8 π.μ., ο Νίκος Παπαναστάσης, αντισυνταγματάρχης ε.α., και η Ναυσικά Τόλια - Κηπουρού, υποψήφια δήμαρχος Δάφνης, θα επισκεφτούν το ΑΤ Δάφνης.

-- Στις 11 π.μ., ο Γιώργος Παλιούρας, υποστράτηγος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ. και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αθήνας, θα επισκεφτεί το ΑΤ Ακρόπολης.

-- Στις 7 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Κερατσινίου - Δραπετσώνας (Ελ. Βενιζέλου 200), η «Λαϊκή Συσπείρωση» Αττικής διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση για τον Αθλητισμό. Θα μιλήσουν ο Θοδωρής Λιάππης, υπεύθυνος του Τμήματος Αθλητισμού της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αττικής, και ο Μιχάλης Λεάνης, αθλητικογράφος και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πειραιά με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Αύριο, Πέμπτη:

-- Στις 7 μ.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά θα γίνει η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για το δήμο Πειραιά και για την Περιφέρεια.

-- Στις 10 π.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης θα επισκεφτεί το μαιευτήριο «Μητέρα» για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 6 μ.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης, ο Νίκος Γαρδίκης, υποψήφιος δήμαρχος Π. Φαλήρου, και η Γιώτα Δήμου, υποψήφια δήμαρχος Αγ. Δημητρίου, θα περιοδεύσουν στο Π. Φάληρο και θα μιλήσουν σε σύσκεψη στο καφενείο «Δάφνη» για το ρέμα της Πικροδάφνης.

-- Στις 10 π.μ. ο Ηλίας Σιώρας, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στον Κεντρικό Τομέα, θα επισκεφτεί τις υπηρεσίες του Κέντρου Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕΠΑ) στην οδό Πειραιώς.

-- Στις 11 π.μ., ο Γιώργος Παλιούρας θα επισκεφτεί το ΑΤ Αμπελοκήπων.

-- Στις 12 μ., ο Σπύρος Χαλβατζής, στέλεχος του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί το εργοτάξιο της «Orbit» (Λ. Κηφισίας και Λασκαρίδου) για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στη 1.30 μ.μ., ο Γιώργος Σιδέρης, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής και υποψήφιος δήμαρχος Περιστερίου, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν».

-- Στις 7 μ.μ. στο Ιλιον, στο θέατρο «Μ. Μερκούρη» (Αγ. Φανουρίου 99), θα μιλήσει ο Νίκος Σταματόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Ιλίου, σε συγκέντρωση για την Παιδεία.

-- Στις 7 μ.μ., στα Κύθηρα, στο Μυλοπόταμο, στο καφενείο «Ο Πλάτανος», θα μιλήσει ο Γιάννης Πατσής, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org