Τετάρτη 17 Απρίλη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ
Στην Κεντρική Μακεδονία

Σήμερα Τετάρτη, στις 7 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Καλαμαριάς, σε εκδήλωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για το παραλιακό μέτωπο και τους ελεύθερους χώρους, θα μιλήσουν ο Βικέντιος Αντωνάκης, υποψήφιος δήμαρχος Καλαμαριάς, και ο Βασίλης Μπαλτίκας, μέλος της Ομάδας Οικονομίας της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, υποψήφιος Διδάκτορας του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του ΑΠΘ.

Την Παρασκευή 19 Απρίλη, στις 7 μ.μ., σε εκδήλωση για την παρουσίαση των υποψηφίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» του Ε' Διαμερίσματος Θεσσαλονίκης, στο Πάρκο Κρήτης, θα μιλήσουν η υποψήφια ευρωβουλευτής και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, Θεανώ Καπέτη και ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Σωτήρης Ζαριανόπουλος.

Σε άλλες περιοχές

Σήμερα, Τετάρτη:

-- Στις 8 μ.μ., στην Ικαρία, στο δημοτικό κατάστημα Ευδήλου (Κουτσουφλάκειο) θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη εποχικών εργαζομένων από όλους τους κλάδους.

-- Στις 9 π.μ., ο Κώστας Μπασδέκης θα περιοδεύσει στο Αστυνομικό Τμήμα και στο Πυροσβεστικό Σώμα Θήβας.

-- Σε συγκέντρωση στις 7 μ.μ., στην κεντρική πλατεία της Φαλάνης Λάρισας (Cafe «Πιάτσα»), θα μιλήσουν οι Τάσος Τσιαπλές, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας, και Πέτρος Κρίκης, υποψήφιος δήμαρχος Λάρισας.

-- Η ΤΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ, στις 7 μ.μ., στη μουσική σκηνή «Νυν και Αεί» παρουσιάζει τους υποψήφιους δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους. Θα μιλήσουν οι Μανώλης Συντυχάκης, βουλευτής του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης, και ο Δημήτρης Βρύσαλης, υποψήφιος δήμαρχος Ηρακλείου. Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα από το συγκρότημα «ΑΡΜΟΣ».

-- Στην Πρέβεζα, στις 8 μ.μ., στο «Preveza City», σε εκδήλωση με θέμα τη διαχείριση απορριμμάτων, θα μιλήσουν: Ο Γιώργος Μισιρλής, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Ηπείρου, ο υποψήφιος δήμαρχος Πρέβεζας Σταύρος Αμάραντος, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Κώστας Κωτσαντής και ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Πέτρος Λελοβίτης.

-- Στις 8 μ.μ., η ΤΕ Κέρκυρας θα πραγματοποιήσει εκδήλωση στο Εργατικό Κέντρο με θέμα τη διαχείριση των απορριμμάτων, με ομιλητή τον Γιάννη Μπορμπότη, υποψήφιο δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων.

Αύριο, Πέμπτη:

-- Στις 7 μ.μ., στην Πάτρα, στην πλατεία Υψηλών Αλωνιών θα περιοδεύσει ο Δημήτρης Τζαβάρας, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Σε συγκέντρωση στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία Μικρασιατών στη Γιάννουλη Λάρισας θα μιλήσουν οι Τάσος Τσιαπλές και Πέτρος Κρίκης.

-- Σε εκδήλωση με θέμα τη διαχείριση των απορριμμάτων στην Ξάνθη, στις 8.30 μ.μ., στο αμφιθέατρο ΠΡΟΚΑΤ, θα μιλήσει ο Δημήτρης Παπατολίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης. Εισηγήσεις θα κάνουν: Ο Γιώργος Κολλάρος, αναπληρωτής καθηγητής Πολυτεχνείου Ξάνθης, δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», και η Κλεοπάτρα Χοροζίδη, πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Θεσσαλονίκης.

Την Παρασκευή 19 Απρίλη:

-- Ο Κώστας Μπασδέκης θα περιοδεύσει στην Αμφισσα και πιο συγκεκριμένα: Στις 9 π.μ. σε Υπηρεσίες Περιφέρειας, στις 11 π.μ. στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, στις 11.30 π.μ. σε υπηρεσίες του δήμου, στη 1 μ.μ. σε ελαιαποθήκες στην Ιτέα. Στις 8 μ.μ. θα μιλήσει σε συγκέντρωση στη Δεσφίνα.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ