Τρίτη 23 Οχτώβρη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα Οργανώσεων του ΚΚΕ

Σήμερα, Τρίτη:

-- Στις 10.30 π.μ., κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής την Λιάνα Κανέλλη, βουλευτή του Κόμματος, θα επισκεφτεί το «Αρεταίειο» Νοσοκομείο για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 10 π.μ., κλιμάκιο του ΚΚΕ θα επισκεφτεί το εργοστάσιο της «ΦΑΓΕ» για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Αύριο, Τετάρτη 24 Οκτώβρη:

-- Στις 7 μ.μ., στην Ιστιαία, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο δημαρχείο, η ΚΟ Ιστιαίας πραγματοποιεί συγκέντρωση για τις πολιτικές εξελίξεις. Θα μιλήσει ο Κώστας Μπάτσικας, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ και Γραμματέας της ΚΟ Στερεάς Ελλάδας - Εύβοιας.

-- Στις 7 μ.μ., στο Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ (Τροίας 36 - πλ. Βικτωρίας), η ΚΟΒ Εργαζομένων Alpha Bank Αττικής καλεί σε εκδήλωση με θέμα «"Ριζοσπάστης": Αναντικατάστατο όπλο για την ισχυροποίηση του Κόμματος σε κάθε χώρο δουλειάς». Θα μιλήσει ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

Την Πέμπτη 25 Οκτώβρη, στις 10 π.μ., ο Γιώργος Τούσσας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα επισκεφτεί τα κεντρικά γραφεία του ΟΣΕ (Καρόλου 1 - 3) για να συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Το Σάββατο 27 Οκτώβρη, στις 8 μ.μ. στην αίθουσα του 2ου ΚΑΠΗ δήμου Αχαρνών (Ωρωπού 5 & Κουρμούζη - Αγιος Πέτρος), η ΤΟ Μενιδίου - Φυλής καλεί σε πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση με θέμα «Με το ΚΚΕ στον αγώνα ενάντια στην ανεργία, στη φτώχεια, στην υποβάθμιση, για τα χρόνια προβλήματα των Ποντίων στην Ελλάδα». Θα μιλήσει ο Βασίλης Τοπαλλιανίδης, στέλεχος του ΚΚΕ και δημοτικός σύμβουλος Αχαρνών. Θα ακολουθήσει ποντιακό γλέντι.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ