Τρίτη 22 Δεκέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ντελίριο υποκρισίας

Μπορεί ο ηθοποιός Γ. Βούρος να είναι καινούργιος στα βουλευτικά έδρανα, αλλά στον αντικομμουνισμό ξεπερνάει και παλιές καραβάνες. Μιλώντας στη Βουλή για τον προϋπολογισμό και μην μπορώντας να χωνέψει ότι οι κομμουνιστές δεν σκύβουν το κεφάλι στο μαύρο μέτωπο που έχει στήσει η κυβέρνηση με το κεφάλαιο, εξαπολύοντας νέες επιθέσεις σε βάρος των εργαζομένων, είπε - με το γνωστό υποκριτικό του στόμφο - ότι το ΚΚΕ και οι κομμουνιστές θα πρέπει να κοκκινίζουν από ντροπή για την πολιτική που ακολουθούν! Ταυτιζόμενος πλήρως με τις φωνές που θέλουν τους εργαζόμενους σκυμμένους, χωρίς εργασία, χωρίς μεροκάματο, χωρίς ασφάλιση, χωρίς μέλλον, και παραληρώντας σε βάρος του Κόμματος, ο νεόκοπος αντικομμουνιστής είπε επί λέξει:

«Θα τελειώσω με ένα ακόμη θέμα, που έχει σχέση με το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος. Ειλικρινά, απορώ πώς η νοοτροπία αυτής της μικρογραφειοκρατικής αντίληψης, αυτής της θεολογικής προσκόλλησης, εξακολουθεί και διακατέχει αυτό το ιστορικό Κόμμα. Ο τρόπος αυτός δεν οδηγεί πουθενά. Ο τρόπος με τον οποίο συμπεριφέρεστε σαν αντιπολίτευση, θα οδηγήσει αυτό το ιστορικό Κόμμα, να γίνει ένα απόκομμα της πολιτικής ιστορίας του τόπου.

Το κόκκινο χρώμα που αφορά το σύμβολό σας που είναι η σημαία, το κόκκινο χρώμα στο αστέρι του Τσε Γκεβάρα, το κόκκινο χρώμα του Γοργοπόταμου, της Αλαμάνας, θα έπρεπε να βάφει και τα μάγουλά σας, στο χρώμα της ντροπής, για τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεστε»!

Αμεσα αντέδρασε ο βουλευτής του ΚΚΕ Α. Τζέκης, που παρά τις προσπάθειες του προεδρεύοντος Ε. Αργύρη να τον εμποδίσει να ανταπαντήσει τόνισε ότι «θα πρέπει να ντρέπονται εκείνοι που είναι υπηρέτες των κεφαλαιοκρατών» και ξεκαθάρισε ότι «όσο για το ΚΚΕ θα πρέπει να ξέρουν όλοι του ΠΑΣΟΚ ότι εμείς αυτά που πιστεύουμε δεν θα τα εκχωρήσουμε».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ