Σάββατο 30 Μάη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2009
Στην πλατεία Αγ. Μελετίου

Σε λαϊκή αντεπίθεση με ισχυρό ΚΚΕ για το λαό, κάλεσε χτες η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα τους εργαζόμενους στην προεκλογική συγκέντρωση του Κόμματος, στην πλατεία Αγίου Μελετίου, στην Αθήνα.

Τόνισε ότι οι εργατοϋπάλληλοι, οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες, οι φτωχομεσαίοι αγρότες, οι νεολαίοι, οι άνεργοι, πρέπει να βγάλουν συμπεράσματα από τη ζωή τους όλα αυτά τα χρόνια, στην ΕΟΚ και στην ΕΕ, από τα όσα ψέματα τους είπαν τα κόμματα του ευρωμονόδρομου. Να βγάλουν επίσης συμπεράσματα κι από την προβοκάτσια - υπόθεση «Γερμανός» που επανέρχεται σε κάθε εκλογική μάχη, σε μια αήθη προσπάθεια να χτυπηθεί το ΚΚΕ, να μην αποδεσμευτούν ψηφοφόροι από το δικομματισμό και τις παραφυάδες του με κατεύθυνση το ΚΚΕ, τη μόνη επιλογή που πραγματικά φοβούνται.

Επίσης, προειδοποίησε για νέα προβοκάτσια που βρίσκεται στα σκαριά εναντίον του Κόμματος και αναμένεται να εκδηλωθεί τις επόμενες μέρες. Υπογράμμισε ότι τα μέλη, οι φίλοι του Κόμματος θα απαντήσουν σε τέτοια κόλπα, ότι δεν τους φοβίζουν, ότι με ψυχραιμία και πολιτικά επιχειρήματα θα αντιμετωπίσουν τους σχεδιαστές και υλοποιητές της προβοκάτσιας, θα τους αποκαλύψουν, θα ανασκευάσουν τις στημένες κατηγορίες.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ