Σάββατο 30 Μάη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2009
ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Παγκινητοποίηση για την κυριακάτικη πανεξόρμηση

Με τον «Ρ» και το κόκκινο ψηφοδέλτιο στο χέρι, σε κάθε σπίτι και χώρο δουλειάς σε όλη την Ελλάδα

Σε κατάσταση αγωνιστικού συναγερμού έχουν τεθεί όλες οι δυνάμεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ σε όλη την Ελλάδα, καθώς εξαντλείται σταδιακά ο χρόνος έως το άνοιγμα της κάλπης των ευρωεκλογών και όσος απομένει πρέπει να αξιοποιηθεί στο έπακρο για τη διάδοση του ψηφοδελτίου του Κόμματος, για επιπλέον συζήτηση με τους ανθρώπους του μόχθου, για όλους εκείνους τους λόγους που καθιστούν επιβεβλημένη την ψήφο στο ΚΚΕ, την τιμωρία της ΕΕ και των κομμάτων που τη στηρίζουν.

Στην Αθήνα, οι κομματικές και ΚΝίτικες δυνάμεις εργάζονται με πυρετώδεις ρυθμούς, υλοποιώντας ένα τεράστιο άνοιγμα στη φτωχολογιά της πόλης. Συσκέψεις, συζητήσεις, εξορμήσεις, περιοδείες. Ολο το δυναμικό, μέλη και φίλοι του Κόμματος και της ΚΝΕ, έχει επιστρατευτεί σ' αυτήν τη μεγάλη προσπάθεια για να αναδειχτεί από την κάλπη πιο δυνατό το ΚΚΕ, ώστε να αναδειχτεί απ' αυτήν ένα μήνυμα αισιοδοξίας, ένα μήνυμα αγωνιστικής ανάτασης.

Σταθμός σ' αυτήν την προσπάθεια θα είναι η αυριανή πανεξόρμηση με τον «Ριζοσπάστη» και το ψηφοδέλτιο. Πόρτα πόρτα, σε κάθε σπίτι εργατικής - λαϊκής οικογένειας, επιδιώκεται να φτάσει η φωνή του Κόμματος, αύριο Κυριακή, να φτάσει το κάλεσμα της υπερψήφισής του στις ευρωεκλογές, αλλά και το κάλεσμα συμμετοχής στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Αθήνας, την Τετάρτη 3 Ιούνη.

Κλαδικές και εδαφικές οργανώσεις έχουν ήδη καταστρώσει σχέδια και πλάνα για το πού και σε ποιους θα απευθυνθούν την Κυριακή, αλλά και τη Δευτέρα σε εργασιακούς χώρους, σχολεία και σχολές. Οι στόχοι που έχουν τεθεί για τη διακίνηση του «Ρ» και του ψηφοδελτίου είναι πολύ υψηλοί και μπορούν να συγκριθούν με τους αριθμούς φύλλων του «Ρ» που είχαν διακινηθεί σε προηγούμενες εξίσου κορυφαίες μάχες.

Ο Παναγιώτης Παπαγεωργόπουλος, γραμματέας της Οργάνωσης Αθήνας της ΚΝΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής του Κόμματος, μιλώντας στον «Ρ», σημείωσε τη μεγάλη σημασία της μάχης των ευρωεκλογών και της επιτυχίας της κυριακάτικης πανεξόρμησης, τονίζοντας: «Οι Οργανώσεις της ΚΝΕ σε όλη την Αθήνα προετοιμάζονται εντατικά για την πανεξόρμηση του κυριακάτικου "Ριζοσπάστη". Στόχος είναι να συμβάλουν στην εξόρμηση όσο γίνεται περισσότερα μέλη και φίλοι της Οργάνωσης, να συμβάλουν αποφασιστικά στην προσπάθεια και στην επίτευξη των στόχων που έχει θέσει η Κομματική Οργάνωση Αθήνας. Μπορούμε να φτάσουμε πλατιά με τον "Ρ" και το ψηφοδέλτιο για τις ευρωεκλογές. Να εφοδιάσουμε τους φίλους της Οργάνωσης και του Κόμματος με το ψηφοδέλτιο, να τους καλέσουμε κι αυτούς στην μάχη μέχρι τη μέρα της κάλπης. Να φτάσει παντού το κάλεσμα για ψήφο απειθαρχίας και ανυπακοής, για ισχυρό ΚΚΕ. Από το πρωί της Κυριακής, στους δρόμους και τις συνοικίες, θα βρίσκονται τα μέλη της ΚΝΕ με τον "Ρ" και το ψηφοδέλτιο στο χέρι. Να μη χαθεί ούτε μια ψήφος προς το ΚΚΕ, να αξιοποιηθεί κάθε δυνατότητα για να φτάσει και να πέσει στην κάλπη το ψηφοδέλτιο της λαϊκής αντεπίθεσης».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Στη μάχη του ψηφοδελτίου(2024-05-10 00:00:00.0)
Το Σάββατο 4 Μάη κυκλοφορεί η ειδική έκδοση του «Οδηγητή» για τις εκλογές!(2019-05-02 00:00:00.0)
Την Τετάρτη όλοι στο Πεδίον του Αρεως!(2009-05-30 00:00:00.0)
Την Κυριακή όλοι με τον «Ριζοσπάστη» στο χέρι(2006-09-21 00:00:00.0)
Αύριο η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ(2004-06-05 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ