Σάββατο 30 Μάη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 47
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
Οταν οι ανέντιμοι έκατσαν στο σκαμνί

Το δημοσίευμα της «Ελευθεροτυπίας» στις 9 Απρίλη του 1991 συμπύκνωνε όλες τις αθλιότητες που είχαν εκτοξευτεί μέχρι εκείνη τη στιγμή κατά του ΚΚΕ. Τότε, λοιπόν, το Κόμμα αποφάσισε και έσυρε τους συκοφάντες στα δικαστήρια.

Στις 12 Νοέμβρη 1991, ο λιβελογράφος που είχε υπογράψει το εν λόγω ρυπαρογράφημα κλήθηκε ενώπιον του Α' Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθήνας να αποδείξει τους ισχυρισμούς του. Τι έπραξε, όμως, ο συκοφάντης; Τίποτα λιγότερο ή περισσότερο από το ότι ομολόγησε αυτό ακριβώς. Οτι δηλαδή ήταν ένας συκοφάντης! Ενας κοινός και ποταπός ψεύτης!

Απολαύστε:

«Το επίμαχο δημοσίευμα όπως μεταφέρθηκε στο ακροατήριο - ομολόγησε τότε ο λιβελογράφος εκλιπαρώντας για την επιείκεια του δικαστηρίου - δε βασίζεται σε προσωπική μου αντίληψη και γνώση των όσων αναφέρω σ' αυτό, αλλά είναι στηριγμένο σε προγενέστερα δημοσιεύματα του Τύπου και στις πληροφορίες και φημολογίες που αυτά εμπεριείχαν, τη βασιμότητα των οποίων δεν έλεγξα»...

Αυτά ομολογούσαν τότε οι θρασύδειλοι του αντικομμουνισμού όταν το ΚΚΕ τους έκατσε στο σκαμνί. Παραδέχονταν ότι διακινούσαν τον αντιΚΚΕ οχετό τους επί τη βάση «φημολογιών» που ...δεν τις είχαν ελέγξει. Ομολογούσαν, δηλαδή, μην μπορώντας να στηρίξουν τίποτα από τις συκοφαντίες τους, ότι ενεργούσαν σαν κοινά «βαποράκια» της προβοκάτσιας. Ως ενεργούμενα στο πλαίσιο της αποστολής που τους είχαν αναθέσει τα «χαλκεία» της αντικουκουεδίλας.

Τα «χαλκεία», είναι προφανές, έχουν πιάσει και πάλι «δουλειά»...


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ