Σάββατο 26 Μάη 2018 - Κυριακή 27 Μάη 2018
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΒΔΟΜΑΔΑΣ
Δραστηριότητα του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, θα μιλήσει στην πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση που διοργανώνουν οι Τομεακές Οργανώσεις Λάρισας και Υπαίθρου Λάρισας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Κεντρικής Επιτροπής «100 χρόνια, 100 εκδηλώσεις σε 100 πόλεις», την Τετάρτη 30 Μάη και ώρα 7.30 μ.μ., στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας.

Θα ακολουθήσει μεγάλη συναυλία του συνθέτη Θωμά Μπακαλάκου, με τραγούδια του από τον κύκλο «Τα αγροτικά» και μια επιλογή τραγουδιών του από άλλους δίσκους του, σε ποίηση Φώτη Αγγουλέ και Κώστα Βάρναλη. Τα έργα θα ερμηνεύσει το μουσικό σύνολο του μουσικοσυνθέτη Δημήτρη Φωτιάδη.

Στην Καρδίτσα

Ο Δ. Κουτσούμπας θα επισκεφτεί την Καρδίτσα, το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Ιούνη.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης είναι το ακόλουθο:

Το Σάββατο 2 Ιούνη και ώρα 9.30 μ.μ., θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση που διοργανώνει η ΤΕ Καρδίτσας, στο πλαίσιο των εορτασμών των 100 χρόνων του Κόμματος, στο ΣΑΛΕ. Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι με γνωστούς ντόπιους καλλιτέχνες.

Την Κυριακή 3 Ιούνη και ώρα 11 π.μ., θα παρευρεθεί στο πολιτικό μνημόσυνο του Χαρίλαου Φλωράκη, που πραγματοποιεί η Επιτροπή Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ, στο Παλιοζογλώπι.

Στη Λάρυμνα

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ θα μιλήσει σε εκδήλωση της ΤΕ Φθιώτιδας για τα 100χρονα του ΚΚΕ, με θέμα «Η πρόταση του ΚΚΕ για την αξιοποίηση του μεταλλευτικού πλούτου της χώρας. Ο ρόλος της ΛΑΡΚΟ και η αξιοποίησή της προς όφελος των εργαζομένων και την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών», την Παρασκευή 8 Ιούνη, στην Παραλία Λάρυμνας, στις 8.30 μ.μ. Θα ακολουθήσει πρόγραμμα με εργατικά - λαϊκά τραγούδια.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ