Τρίτη 18 Φλεβάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΙΚΟΣ ΣΟΦΙΑΝΟΣ
Απαντάμε με αγωνιστική συνέπεια, ανιδιοτέλεια και καθαρές κουβέντες

Σε δήλωσή του, στο «Εθνος της Κυριακής», ενόψει των τριπλών εκλογών του Μάη, ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας σημειώνει:

«Εχουμε μια κρίσιμη εκλογική μάχη σε τρεις κάλπες. Η λαϊκή πλειοψηφία που ζει στην Αθήνα πληρώνει βαριά τις συνέπειες από την κρίση. Αυτή η πολιτικήμ που γονάτισε τις λαϊκές οικογένειεςμ έχει τη σφραγίδα της ΕΕ, υλοποιήθηκε και από τους δημάρχους - περιφερειάρχες. Μέσα από συλλογικές διαδικασίες καταλήξαμε στους υποψηφίους μας, χωρίς παρασκήνια και παραγοντισμούς. Οι περισσότεροι συνεχίζουμε τον αγώνα που δίνουμε στα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια για τα προβλήματα που αφορούν τη σκληρή καθημερινότητα των εργαζομένων. Τα μεγάλα λόγια για την Αθήνα, οι αντιμνημονιακές κορόνες, συνοδεύονται από ένα μεγάλο "ναι" απέναντι στην ΕΕ, από τα ματωμένα πλεονάσματα της κυβέρνησης και τα "μικρά καλάθια" που καλεί το λαό μας να κρατά ο ΣΥΡΙΖΑ.

Διαφημίζουν ότι κράτησαν το Δήμο όρθιο. Στην Αθήνα, το 70% των εσόδων του Δήμου βγαίνουν από το λεηλατημένο εισόδημα των κατοίκων της. Οι υπηρεσίες σε συρρίκνωση με 5.000 λιγότερους εργαζόμενους. Κομμάτι - κομμάτι οι ιδιώτες και οι ΜΚΟ παίρνουν δημοτικούς τομείς φεσώνοντας τη λαϊκή οικογένεια. Ενα σύνολο πρωτοβουλιών - παρεμβάσεων - διεκδικήσεων συνιστούν τις θέσεις μας όλη αυτή την περίοδο. Ο συνδυασμός του ΚΚΕ στο Δήμο της Αθήνας, με τη δράση του, τίμησε την εμπιστοσύνη που του έδωσε το 13,8% των εργαζομένων της πόλης.

Απέναντι στους υποψηφίους δημάρχους της συγκυβέρνησης, στην αντιμνημονιακή θολούρα και τις κωλοτούμπες του ΣΥΡΙΖΑ, απαντάμε με την αγωνιστική συνέπεια, την ανιδιοτέλεια, τις καθαρές κουβέντες, για το τι πρέπει να γίνει στη χώρα, για το τι μπορούμε να κάνουμε στο Δήμο. Απέναντι στους "ακομμάτιστους", "νέους άφθαρτους", "αντισυστημικούς" και άλλα χιλιοειπωμένα κλισέ, το ΚΚΕ καλεί τους εργαζόμενους να δημιουργήσουν και με την ψήφο τους τη δική τους δυναμική».


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org