Τρίτη 18 Φλεβάρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ ενόψει των εκλογών

Περιοδείες και συγκεντρώσεις με σύνθημα «Ισχυρό ΚΚΕ παντού, στην Ευρωβουλή, στην Περιφέρεια, στους Δήμους, για αποδέσμευση από την ΕΕ, ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής, για τη λαϊκή εξουσία», πραγματοποιούνται απ' τις ΚΟ του ΚΚΕ σε όλη τη χώρα. Μεταξύ αυτών και οι παρακάτω:

Στην Αττική

Σήμερα, Τρίτη

-- Στις 2 μ.μ., στη Φυσικομαθηματική Σχολή, στο αμφιθέατρο «Θαλής», θα μιλήσει ο Θέμης Γκιώνης, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 6 μ.μ., σε εκδήλωση με θέμα τις ευρωεκλογές, στην αίθουσα του βιβλιοπωλείου της «Σύγχρονης Εποχής», θα μιλήσει ο Γιώργος Μαυρίκος, υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αθηνών.

-- Στις 8 π.μ., στο Δημαρχείο της Πετρούπολης, θα μιλήσει ο Γιάννης Πατσής, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 9 π.μ., στις κεντρικές υπηρεσίες της ΣΤΑΣΥ, θα μιλήσει ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών

-- Στις 9:30 π.μ., στην κατασκευαστική εταιρεία ΤΕΡΝΑ, θα μιλήσει η Αλεξάνδρα Μπαλού, υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών.

-- Στις 10 π.μ., στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο, θα μιλήσει ο Γιώργος Νάνος, στέλεχος του Κόμματος.

Αύριο, Τετάρτη

-- Στις 7 μ.μ., στην Πετρούπολη, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο (Κ. Βάρναλη 33), θα μιλήσει ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής και ο Σίμος Βαγγέλης, υποψήφιος δήμαρχος Πετρούπολης.

-- Στις 7 μ.μ., στη Μεταμόρφωση, στο Α' ΚΑΠΗ (Κ. Βάρναλη 34), θα μιλήσει η Αλεξάνδρα Μπαλού, υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών και ο Μανώλης Πετάσης, υποψήφιος δήμαρχος Μεταμόρφωσης.

-- Στις 7 μ.μ., στην Καλλιθέα, στο Δημοτικό Θέατρο (Φιλαρέτου & Κρέμου), θα μιλήσει ο Γιάννης Γκιόκας, μέλος της ΚΕ και ο υποψήφιος δήμαρχος Καλλιθέας Βασίλης Δημόπουλος.

-- Στις 7 μ.μ., στο Χαϊδάρι, στο Πολιτιστικό Κέντρο (πρώην ΝΕΛΕ), θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών και ο Μιχάλης Σελέκος, υποψήφιος δήμαρχος Χαϊδαρίου.

-- Στις 6:30 μ.μ., στο 6ο Διαμέρισμα, στον κινηματογράφο «ΤΡΙΑΝΟΝ» (Κοδριγκτώνος 21 & Πατησίων), θα μιλήσει ο Χρήστος Μπάθας, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.

-- Στις 7:30 π.μ., στα εργοτάξια του έργου Εσχατιάς Ιλίου - Καματερού, θα μιλήσει ο Γιάννης Πάσουλας, στέλεχος του Κόμματος.

-- Στις 10 π.μ., σε συγκέντρωση στον ΟΤΕ της Πάρνηθας, θα μιλήσει ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ.

Στη Μακεδονία

-- Σε συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Δράμας, θα μιλήσει σήμερα Τρίτη, στις 6.30 μ.μ., ο Δημήτρης Παπατολίδης, Γραμματέας της ΕΠ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης του ΚΚΕ.

-- Σε συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Φλώρινας, θα μιλήσει αύριο Τετάρτη, στις 7 μ.μ., ο Κώστας Σταμπολίδης, Γραμματέας της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Στη Ρόδο

Η ΤΕ Νότιας Δωδεκανήσου του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση για τις εκλογές αύριο Τετάρτη, στις 6 μ.μ., στην αίθουσα «Ροδίνι». Κεντρική ομιλήτρια θα είναι η Λίλα Καφαντάρη, υποψήφια Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org