Τετάρτη 20 Σεπτέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
2023 ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Εκδηλώσεις, περιοδείες και παρουσιάσεις υποψηφίων

Σήμερα Τετάρτη

-- Στις 7.30 μ.μ. στο Μενίδι, στην αίθουσα εκδηλώσεων «Μάριος Σουλούκος» του δήμου Αχαρνών. Θα μιλήσουν ο υποψήφιος δήμαρχος Βασίλης Τοπαλλιανίδης και ο Γιάννης Πρωτούλης, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής και μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 9 π.μ. ο Σωτήρης Αβραμόπουλος, υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, θα περιοδεύσει στο αμαξοστάσιο του ΟΑΣΘ στον Φοίνικα Θεσσαλονίκης. Στις 7 μ.μ. θα μιλήσει στο δημαρχείο Πανοράματος, σε εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στον δήμο Πυλαίας - Χορτιάτη.

-- Στις 8 π.μ. ο Βασίλης Τομπουλίδης, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, θα περιοδεύσει στους εργαζόμενους στην υπηρεσία πρασίνου του δήμου Θεσσαλονίκης. Στις 7 μ.μ. θα χαιρετίσει εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Α' Διαμέρισμα, στην περιοχή της Ροτόντας.

-- Στις 8 μ.μ. τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Πειραιά, στην πλατεία Κοραή.

-- Στις 12 μ. ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Σωτήρης Παρίσης, θα περιοδεύσει στους εργαζόμενους του εργοστασίου μετάλλου «ΟΚΤΩ». Στις 7.30 μ.μ. θα μιλήσει στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης στην Πάτρα, σε σύσκεψη εργαζομένων του κλάδου του Φαρμάκου.

-- Στις 7 μ.μ. η «Λαϊκή Συσπείρωση» Αγίων Αναργύρων - Καματερού καλεί στην ταβέρνα «Ο Ψηλορείτης - Τα 5 Αδέρφια» (Φαναριωτών και Καφαντάρη, Γεροβουνό). Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Θοδωρής Σκολαρίκος.

-- Στις 7 μ.μ. στο Αιγάλεω, στην πλατεία Αγίας Τριάδας. Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Καραγιάννης.

-- Στις 7 μ.μ. στο Ιλιον, στη Μιχελή (πρώην πλατεία Αναστασάκη). Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Σταματόπουλος.

-- Στις 7 μ.μ. στον Μαραθώνα, στην πλατεία Γραμματικού. Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Σπύρος Ηλίας.

-- Στις 7.30 μ.μ. στο Περιστέρι, στην πλατεία ΚΕΠ. Θα μιλήσει ο Γιώργος Σιδέρης.

-- Στις 7.30 μ.μ. στη Νέα Σμύρνη, στα «Λουτρά» (Ελλησπόντου και Βοσπόρου). Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Κορφιάτης.

-- Στις 8 π.μ. στην Πάρο τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της «Λαϊκής Συσπείρωσης», απέναντι από το Γυμνάσιο στην Παροικιά.

-- Στις 7 μ.μ. η Αναστασία Ποικιλίδου, υποψήφια δήμαρχος Καλαμαριάς, θα μιλήσει σε εκδήλωση στο 4ο - 5ο Λύκειο Βότση με θέμα «Βγαίνουμε μπροστά στον αγώνα για τις ανάγκες του λαού της Καλαμαριάς».

-- Στις 7 μ.μ. η «Λαϊκή Συσπείρωση» Σερρών πραγματοποιεί εκδήλωση με θέμα «Πολιτική προστασία και περιβάλλον», στο «Καφέ Αμάν». Θα μιλήσουν η Φιλιώ Σαραντίδου, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος, και ο Αθανάσιος Μπόικος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Σερρών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ