Τετάρτη 20 Σεπτέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΘΕΑΤΕΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΕΡΓΟ
ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΩΝ - ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ
«Τόση ώρα σας ακούσαμε, τώρα θα μας ακούσετε εσείς!»

Το Εργατικό Κέντρο Λάρισας στο πλευρό των πλημμυροπαθών
Το Εργατικό Κέντρο Λάρισας στο πλευρό των πλημμυροπαθών
Καταπέλτης ήταν οι τοποθετήσεις των πλημμυροπαθών και των εκπροσώπων τους χτες το βράδυ στην κινητοποίηση που πραγματοποίησαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Λάρισας οι Επιτροπές Πλημμυροπαθών της Γιάννουλης, του Αγίου Θωμά και το Εργατικό Κέντρο Λάρισας.

Η Λίτσα Γούναρη, από την Επιτροπή Πλημμυροπαθών του Αγίου Θωμά, ο Γ. Τσιάτσιος, από την Επιτροπή στις Εργατικές Κατοικίες της Γιάννουλης, ο Θ. Κανάκης, από τη Νέα Σμύρνη, πολλοί ακόμα κάτοικοι από τη συνοικία της ΑΤΑ, τον Ιπποκράτη, τη Φαλάνη, το Δασοχώρι, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, Γ. Σκόκας, και ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης», Π. Κρίκης, μετέφεραν την πραγματική κατάσταση στις συνοικίες και τους δρόμους τους και την πλήρη ανυπαρξία του δήμου, τα αιτήματα και τις επείγουσες ανάγκες.

Απαίτησαν αποζημιώσεις στο 100%, αποκατάσταση των ζημιών, μέτρα για την υγεία και την περίθαλψη του λαού, την απομάκρυνση όλων των υλικών και μπάζων με ευθύνη του δήμου, οργανωμένη μέριμνα για όσους έχασαν το σπίτι τους, μέτρα για το ασφαλές άνοιγμα των σχολείων, αντιπλημμυρικά έργα για να μην πνιγούν ξανά, όπως πνίγονται κάθε φορά ακόμα και με μια απλή βροχή.

Ξεκαθάρισαν ότι θα είναι εδώ και την επόμενη μέρα απέναντι και στην προσπάθεια της δημοτικής αρχής των ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ να εφησυχάσει τον κόσμο, να κερδίσει χρόνο, να στείλει την μπάλα στην εξέδρα για τα αιτήματά τους.

Κατάμεστη η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας
Κατάμεστη η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας
Φάνηκε άλλωστε από την τοποθέτηση του δημάρχου στη συνεδρίαση, όπου για πάνω από 50 λεπτά περιέγραφε με γλαφυρά λόγια τα «πρωτόγνωρα φαινόμενα» και τις δήθεν μεγάλες μάχες που έδωσε ο δήμος, ενώ για την επόμενη μέρα παρουσίασε ως «συμπαράσταση» στους πληγέντες και «μεγάλες παροχές» την προσωρινή απαλλαγή από τα χαράτσια και τα ανταποδοτικά τέλη που σκόπευε να τους φορτώσει τα επόμενα χρόνια!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ