Σάββατο 5 Μάη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΜΕ
Διαδήλωση στη Γενεύη

Μέχρι την Τετάρτη οι δηλώσεις συμμετοχής

Κόντρα στη νέα τάξη και την καπιταλιστική παγκοσμιοποίηση διαδηλώνει στις 17 του Ιούνη στη Γενεύη το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα της Ευρώπης. Η διαδήλωση γίνεται με αφορμή τη συνεδρίαση του Διεθνούς Γραφείου Εργασίας και διοργανώνεται από την Συντονιστική Επιτροπή του Αννεσύ μπροστά στα γραφεία του ΔΓΕ. Στη διαδήλωση θα συμμετέχουν εργαζόμενοι από την Ελλάδα, Τουρκία, Γερμανία, Γαλλία, Βέλγιο, Αγγλία και Ελβετία.

Το ΠΑΜΕ δίνει ξεχωριστή σημασία σ' αυτή τη διαδήλωση αφού η επιτυχία της θα διευκολύνει το συντονισμό των ευρωπαϊκών ταξικών δυνάμεων και καλεί σωματεία, εργατικά κέντρα και ομοσπονδίες να ενισχύσουν αυτή την προσπάθεια. Το μπλοκ του ΠΑΜΕ θα συμμετέχει στη διαδήλωση με 500 εργαζόμενους και θα τη συνδυάσει με 6ήμερη εκδρομή μέσω Ιταλίας.

Η αναχώρηση από την Ελλάδα θα γίνει την Παρασκευή 15 του Ιούνη και η επιστροφή την Τετάρτη 20 του μήνα. Η τιμή κατά άτομο είναι από 55.000 - 75.000 δραχμές. Στην τιμή περιλαμβάνονται τα εισιτήρια, οι τρεις διανυκτερεύσεις στη Γενεύη και το πρωινό στα ξενοδοχεία.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ