Σάββατο 5 Μάη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Συμμετέχουν στο πανελλαδικό κλείσιμο

Τη συμμετοχή στο πανελλαδικό κλείσιμο των καταστημάτων στις 17 Μάη, που καθόρισε η ΓΣΕΒΕΕ, αποφάσισε ομόφωνα το ΔΣ της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Θεσσαλονίκης στη συνεδρίασή του στις 3/5. Η απόφαση, που πάρθηκε μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο ασφαλιστικό, προβλέπει επίσης και συγκέντρωση διαμαρτυρίας την ίδια μέρα. Οι σχετικές με τη συγκέντρωση λεπτομέρειες θα κοινοποιηθούν μετά τη Γενική Συνέλευση των αντιπροσώπων της που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 7 Μάη στην αίθουσα του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.

Κοινοποιώντας την απόφαση για το κλείσιμο των καταστημάτων και συμμετοχή στην κινητοποίηση στις 17 Μάη, η ΟΒΣΘ δηλώνει ότι υπερασπίζεται το Δημόσιο και κοινωνικό χαρακτήρα του ασφαλιστικού συστήματος και διαμαρτύρεται για τη στάση της κυβέρνησης, να επιμένει στο πακέτο μέτρων που μόνη της αποφάσισε.

Καλεί επίσης τα σωματεία - μέλη της Ομοσπονδίας και όλους τους επαγγελματίες, βιοτέχνες και εμπόρους του νομού, «να κινητοποιηθούν και να συμμετέχουν μαζικά και αγωνιστικά στο κλείσιμο των καταστημάτων και στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ