Κυριακή 18 Φλεβάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
1η ΣΕΛΙΔΑ
ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΟ «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ»
Λαϊκό ΜΕΤΩΠΟ ΔΡΑΣΗΣ για την κοινωνική ασφάλιση

Το ΚΚΕ καταθέτει σήμερα δημόσια τις θέσεις του για την κοινωνική ασφάλιση, στις οποίες κατέληξε σε ειδική συνεδρίασή της η Κεντρική Επιτροπή πριν λίγες μέρες. Αυτές οι θέσεις και στόχοι πάλης είναι εναρμονισμένοι με τα δικαιώματα και τις ανάγκες της λαϊκής οικογένειας, με τις σύγχρονες εξελίξεις. Είναι θέσεις που συμφέρουν τη μεγάλη πλειοψηφία του λαού, εναντιώνονται αποκλειστικά και μόνο στα συμφέροντα της πλουτοκρατίας.

Στον κοινό αγώνα οι εργαζόμενοι που έχουν ζήσει στο πετσί τους την ταξική εκμετάλλευση και κοινωνική αδικία, πρέπει να ενωθούν με τα παιδιά τους, τους νέους και τις νέες, που δεν μπορούν ίσως ακόμα να δουν σήμερα, αυτό που θα βιώσουν ύστερα από 10 και 20 χρόνια.

Το ΚΚΕ καλεί τον εργαζόμενο λαό να παρεμποδίσει τα μέτρα, να μην τα νομιμοποιήσει σήμερα, ώστε από καλύτερες θέσεις αύριο να τα καταργήσει στην πράξη. Ηδη το αγωνιστικό σάλπισμα αντηχεί καθημερινά με τη δημιουργία πολλών επιτροπών αγώνα στις οποίες συσπειρώνονται εργάτες, υπάλληλοι, αγρότες, επαγγελματίες, συνταξιούχοι, νέοι και νέες.

ΣΕΛΙΔΕΣ 10-12 και το ΕΙΔΙΚΟ ΕΝΘΕΤΟ


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org