Σάββατο 17 Δεκέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Προϋπόθεση για υπερκάλυψη το πλατύτερο άνοιγμα

Θετική η εμπειρία από την πορεία της Εξόρμησης στη ΝΕ Αχαΐας

Το συνολικό αποτέλεσμα που καταγράφει η δίμηνη Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ από το δεύτερο κλείσιμο, είναι ενθαρρυντικό για την κάλυψη των πανελλαδικού πλάνου, όπως και το γεγονός ότι 19 Νομαρχιακές Επιτροπές «έκλεισαν» την περασμένη εβδομάδα με ποσοστά μεγαλύτερα από το 30%. Μια από τις πρώτες Νομαρχιακές Οργανώσεις είναι αυτή της Αχαΐας, που βρίσκεται ήδη στο 43,10%. Μιλώντας στον «Ριζοσπάστη» ο Παύλος Στάμος, οικονομικός υπεύθυνος της ΝΕ Αχαΐας, σημειώνει:

«Από την προκήρυξη της Οικονομικής Εξόρμησης ήταν δεδομένο ότι στις συγκεκριμένες συνθήκες της οικονομικής κρίσης, που συμπιέζει το επίπεδο ζωής των εργαζομένων και όλων των λαϊκών στρωμάτων, για να έχει αποτελέσματα, θα πρέπει να απευθυνθείς σαν Κομματική Οργάνωση σε πολύ περισσότερους ενισχυτές, σε σχέση με τις προηγούμενες εξορμήσεις. Για το λόγο αυτό, στόχος στις ΚΟΒ έμπαινε ο διπλασιασμός τουλάχιστον των φίλων και οπαδών του Κόμματος που θα αποτανθεί, σε σχέση με την προηγούμενη Οικονομική Εξόρμηση.

Μέλημα της Οργάνωσης επίσης ήταν από την πρώτη μέρα της Εξόρμησης να έχουν εφοδιαστεί οι σύντροφοι και οι οπαδοί που κάνουν οικονομική δουλειά με τα απαραίτητα κουπόνια και ιδίως με κουπόνια των 2 ευρώ και των 5 ευρώ. Με πίστη στην ιδεολογία και τις αρχές του Κόμματος, θα δώσουμε τη μάχη μέχρι το τέλος της εξόρμησης για την υπερκάλυψη των πλάνων της Κομματικής μας Οργάνωσης, για να έχει τη δυνατότητα να αναπτύξει το Κόμμα τη δράση του στις ιδιαίτερα δύσκολες σημερινές συνθήκες».


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org