Πέμπτη 14 Δεκέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
Εκδήλωση αλληλεγγύης για τον παλαιστινιακό λαό

Την Κυριακή 17 του Δεκέμβρη και ώρα 6.00 μ.μ., η Επιτροπή Ειρήνης Κερατσινίου και η «Νεανική Δράση για την Ειρήνη» διοργανώνουν εκδήλωση - συζήτηση, αφιερωμένη στον αγώνα του παλαιστινιακού λαού. Η εκδήλωση θα γίνει στο δημαρχείο της πόλης και σ' αυτήν θα μιλήσουν ο φωτορεπόρτερ Μανώλης Πάκιας, η δημοσιογράφος Αννα Μπαλή, ο πρέσβης Θέμος Στοφορόπουλος, εκπρόσωπος από τη «Νεανική Δράση» και θα παρέμβουν μαθητές λυκείου.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα παραδοθούν στον πρέσβη της Παλαιστίνης μηνύματα αλληλεγγύης, που είναι αφιερωμένα στα παιδιά της Παλαιστίνης. Στη συγκεκριμένη προσπάθεια συμμετέχουν μαθητές δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων της πόλης, αθλητικοί και πολιτιστικοί φορείς, σύλλογοι γονέων και γυναικών, άνθρωποι της διανόησης και καλλιτέχνες, οι οποίοι, όπως τονίζουν στην ανακοίνωσή τους, μέσα απ' αυτήν την εκδήλωση, υιοθετούν «το παιδί με τη σφεντόνα» σαν σύμβολο αντίστασης...

Στο χώρο της εκδήλωσης, θα λειτουργήσει έκθεση με πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα ενός ολόκληρου λαού, για να αποκτήσει πατρίδα.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ