Παρασκευή 5 Δεκέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΣΟΚ
Ετοιμο να επαναφέρει την πρόταση για προανακριτική

Για «κλείσμο» των διαδικασιών της εξεταστικής επιτροπής καταγγέλλει την κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ και οξύνοντας τη δικομματική αντιπαράθεση, ετοιμάζεται αμέσως μετά την έκδοση του πορίσματός της να επαναφέρει την πρότασή του για τη σύσταση προανακριτικής.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπακωνσταντίνου, με δηλώσεις του χτες ανέφερε ότι «η Εξεταστική έφερε στο φως νέα στοιχεία και μαρτυρίες, που επιβαρύνουν τις ευθύνες των εμπλεκομένων στελεχών της ΝΔ» και επιχειρώντας να απαλλάξει το ΠΑΣΟΚ από την εφαρμογή μιας πολιτικής που εκχώρησε και εκχωρεί τη δημόσια περιουσία, προσπάθησε να μεταθέσει το πεδίο της «κόντρας» στις προσωπικές επιθέσεις. Αυτό που είναι σαφές δήλωσε ο Γ. Παπακωνσταντίνου είναι ότι υπάρχουν «εξαιρετικά επιβαρυντικά στοιχεία για όλους τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση», φωτογραφίζοντας τους υπουργούς της κυβέρνησης (Ρουσόπουλο, Δούκα, Μπασιάκο) για τους οποίους το ΠΑΣΟΚ έχει καταθέσει και την αίτηση για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής.

Επίσης, το ΠΑΣΟΚ ζητά να δοθούν στη δημοσιότητα οι μετοχικές συνθέσεις των «offshore» Κυπριακών εταιρειών «RASSADEL» και «MADEUS», που σύμφωνα με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης παραπέμπουν σε άλλες εταιρείες, που είχαν ανεξέλεγκτες και παράνομες δραστηριότητες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ